Netflix | Films die je moet zien #5 ( Netflix Originals Editie! )

Wat mij opviel is dat Netflix met steeds meer eigen films en series komt. De Netflix Originals breiden zich steeds verder uit en er zit echt van alles tussen! Daarom, als echte film en serie fanaat, een artikel over films die je moet zien op Netflix! Van drama tot sciencefiction, alles komt voorbij. Heb jij zelf nog een leuke film die ik moet zien? Laat een reactie achter in de comments!

Netflix reviews:
Netflix | Series die je moet zien #3
Netflix | Series die je moet zien #2
Netflix | Films die je moet zien #4
Netflix | Films die je moet zien #3

The Midnight Sky
Een film wat wat valt onder de categorie Amerikaanse Sciencefiction. Het is ook echt een dramafilm door de spannende scenes tussendoor. Goede acteurs van jong tot oud, maken het een film met diepgang. Soms vond ik hem iets te langdradig en het eind is, ja hoe zeg je dat, zweverig? Alsnog als je houdt van verhalen over de toekomst en van sciencefiction, geef hem dan zeker de kans.

Verfilming van boek: Good Morning, Mignight. Onder regie van de enige echte George Clooney. Het verhaal gaat over een wetenschapper Augustine die een van de weinige overlevenden is van een apocalyptische gebeurtenis op Aarde. Hij leeft alleen in een afgelegen onderzoekscentrum in het Noordpoolgebied. Hij dacht dat hij tenminste alleen was… Augustine probeert om contact te krijgen met de buitenwereld, gaat dat lukken?


We Can Be Heroes
Dan over naar iets heel anders, een superheldenfilm! Ook wel een beetje een Kinderfilm, maar wel met spanning en comedy. De sfeer geeft een echte Netflix Originals vind ik. Soms heb je daar gewoon zin in, hebben jullie dat soms ook?

Het verhaal gaat over aliens die de aarde binnendringen en de Heroics, een superheldenteam, worden ontvoerd door deze vervelende wezens. De Heroics hebben ook kinderen met superkrachten en die slaan de handen in elkaar om hun ouders te bevrijden!

The Old Guard
Een Amerikaanse actie-Fantasyfilm, gebaseerd op de gelijknamige Graphic Novel uit 2017. Een film met veel spanning, moord, bloed en het bovennatuurlijke. Ook de prachtige locaties geeft de film een extraatje vind ik zelf. De acteurs zijn top uitgezocht, want de emoties lopen soms sterk op en dat moet je goed kunnen spelen. Ik zat meerdere keren echt bijna in mijn beeldscherm, zo spannend vond ik het. Zeker een aanrader!

De film gaat over een groep huurlingen die onsterfelijk zijn en worden geleid door een sterke vrouwelijke strijder genaamd Andy. Deze oude garde leven en vechten al in verschillende historische tijdperken van de hedendaagse geschiedenis en zijn dus onsterfelijk. Althans dat denken ze na honderden jaren te leven en over zelfgenezing te beschikken. Want niets is minder waar, ze kunnen wel dood gaan uiteindelijk, maar wanner weten ze niet….

Rebecca
Spanning en drama, ik hou van zulke films, en zo kun je het beste deze film beschrijven. Ik heb het geen moment saai gevonden en vond het soms zelfs wat mysterieus vinden! Je zit echt op het puntje van je stoel, geweldig! Rebecca is een Britse psychologische thriller uit 2020, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1938 van Daphne du Maurier.

Het gaat over een jonge vrouw die tijdens haar werk als gezelschapsvrouw van een rijke dame, de weduwnaar Maxim de Winter ontmoet. Een rijke man met een gigantisch landhuis. Als zij bij hem intrekt komt ze erachter dat het niet helemaal pluis is op dit landhuis, en ook Maxim heeft geheimen. Vooral over zijn vorige vrouw die overleden is. Maar het gevoel geeft of dat ze daar nog is….

Welke film op Netflix moet ik echt nog een keer zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.