Netflix | Films die je moet zien #6

Hoeveel films kijken jullie in een jaar? Ik ben echt een film fanaat en kijk er heel veel in een jaar tijd. Nu met Netflix kun je dat helemaal goed zien! Als ik er dan een paar heb gezien, wil ik mijn mening ook graag met jullie delen. Niet alle films zijn namelijk even goed en zo weet je precies, als je een film wilt gaan kijken, welke de moeite waard zijn. Deze keer dus weer een ‘Films die je moet zien’ op Netflix! Welke van de films hieronder heb jij al gezien? En wat vond je ervan?

Netflix reviews:
• Netflix | Films die je moet zien #5 ( Netflix Originals Editie! )
• Netflix | Films die je moet zien #4
• Netflix | Films die je moet zien #3
• Netflix | Series die je moet zien #3

Think Like A Man
We beginnen met een grappige film. Think Like A Man is een Amerikaanse romantische film met veel humor, met in o.a. de hoofdrol Kevin Hart, Michael Early en Meagan Good. Deze acteurs maken het wel een perfecte comedy. Er zijn verschillende verhaallijnen die uiteindelijk als één rode draad bij elkaar komen. Echt een leuke film om samen met je partner te kijken, want voor beiden partijen is hij lachen! Niet langdradig en toch met een mooie betekenis aan het einde.

Shazam!
Dan over na een hele andere soort Amerikaanse film, namelijk een superheldenfilm! Met ook veel humor en een goede verhaallijn is dit wel andere koek! Het is vooral heel realistisch over het verhaal van de jonge wees en dat maakt het ook film met veel emotie. Hij is top voor jong en oud om naar te kijken en geeft een kijkje hoe een superheld wordt ‘geboren’. Geef deze film zeker een kans!

Ferry
Wat ik altijd vind op Netflix is dat er niet heel veel Nederlandse films beschikbaar zijn. Of in ieder geval goeie films. Nederlandse films vind ik vaak net niet goed genoeg, maar je hebt uitschieters! Zoals de film Ferry, een film die perfect past als prequel op de fictiereeks Undercover ( die ook op Netflix staat! ).

Deze Misdaadfilm speelt zich af in 2006, de jongere jaren van drugscrimineel Ferry. Gespeelt door de enige echte Frank Lammers. Een Nederlandse top films vind ik zelf met veel spanning en sensatie en zelfs een beetje verdrietig. Ferry heeft namelijk niet echt een top jeugd gehad. Zeker aan te raden als je van Nederlandse films houdt, of het een kans wilt geven.

Tammy
Dit is echt een typische Amerikaanse comedy. Droog, grappig en soms op het randje van te grof. Niet langdradig en goed gespeeld door Melissa McCarthy die de hoofdrol Tammy speelt. Dat maakt ook vaak de film goed he, een goede acteur! Het gaat over Tammy die nadat ze haar man thuis vind met een andere vrouw het roer helemaal omgooit en zichzelf weer wilt ontdekken. Alleen Tammy is geen standaard perfecte Amerikaanse vrouw en komt voor veel problemen te staan!

Enola Holmes
We gaan de hele andere kant op van Netflix namelijk een Britse Dramafilm! Enola Holmes is het zusje van Sherlock en Mycroft Holmes en heeft hun hulp nodig nadat hun moeder spoorloos verdwijnt. Het is een mysterieuze en spannende film met veel complotten en raadsels. Love it!

The Wrong Missy
Oké, ik merk nu wel dat er veel Amerikaanse films op Netflix staan hahaha! The Wrong Missy is namelijk weer een Amerikaanse Romantische Comedy. Wel weer heel leuk hoor, en echt ontzettend grappig. Ook al heeft het soms zijn emotionele momenten zoals altijd is er altijd een happy end.

Het gaat letterlijk over het verhaal van een Blind Date met Missy die perfect voor hoofdrolspeler Tim Morris ( David Spade ) verloopt en nummers uitwisselen. Alleen denkt Tim daarna sms contact te hebben met haar, maar dat blijkt de verkeerde Missy te zijn. Deze Missy is heel anders, apart en onhandig. Wat doe je dan als je elkaar op het vliegveld treft, juist, gewoon op vakantie gaan want het is al geboekt!

Groeten van Gerri
Daar is Frank Lammers weer! Deze man kan ook alles spelen he? Een Nederlandse komediefilm die vooral gebaseerd is over het nu. Denk aan de lockdown en een leraar die thuis les geeft aan zijn klas via zijn laptop. Maar dan gebeurd er iets waardoor zijn hele leven op z’n kop komt te staan. Hij gaat viral!

Brain On Fire
Heftig, ontroerend en spannend. Zo kun je deze film kort beschrijven. Een Ierse dramafilm die zich medisch afspeelt. Een film waardoor je vanaf nu altijd een second opinion aanvraagt bij je arts. Een emotionele rollercoaster, maar zeker het kijken waard! Susannah, gespeeld door Chloë Grace Moretz, voelt zich niet zo lekker en wordt steeds zieker. Maar wat is er met haar aan de hand?

Welke film op Netflix moet je echt hebben gezien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.