Netflix | Films die je moet zien #1

Na de ‘Series die je moet zien op Netflix‘, heb ik nu een vervolg. Ik deel met jullie de films die je moet zien op Netflix! Mijn smaak van films is heel uitgebreid. Er komen spannende thrillers in voor maar ook familiefilms die je gezellig met z’n allen kan kijken 🙂

Misschien heb je Netflix en weet je echt niet meer wat je moet kijken, dan hoop ik je uit de brand te helpen met deze lijst van films! Er komt zeker nog een extra artikel, want ik heb een flinke lijst. Hier in ieder geval 6 toffe en soms spannende films die zeker het kijken waard zijn!

Malavita
Een wel hele aparte familie, met een lange achtergrond. Geweldige film als je sarcasme en misdaad kan waarderen. Ook de acteurs zijn perfect gekozen voor de rollen en dat maakt het natuurlijk nog beter!

Today’s Special
Hou je van eten, liefdesfilms, humor en drama? Dan is dit echt een film die je moet zien. Nergens in de hele film heb ik mij verveeld of dacht ik, bluh. haha! Gewoon heel de film genoten van het verhaal in deze dramatische film.

The Ridiculous 6
Lachen om droge humor, dat is eigenlijk waar deze film om draait. Het zegt ook al genoeg als Adam Sandler erin speelt. I know hij komt bijna in alle films voor tegenwoordig, maar hier is hij wel super leuk.

Walt Before Mickey
Als je veel Disneyfilms hebt gezien, is dit een film die je zeker niet wilt missen op Netflix. Biografie en drama, met soms een paar traantjes en soms denk ik echt potverdurrie heeft hij weer haha! Een mooie film met het verhaal achter Mickey Mouse.

The Odd Life Of Timothy Green
Een leuke familiefilm over een jongetje die een beetje apart is. Ik kan er niet veel over vertellen, je moet het gewoon zien hihi. Een fantasie en drama genre met een mooie betekenis achter het verhaal.

Kon Tiki
Een belachelijk goede film over een eigenwijze en avontuurlijke man die wilt bewijzen dat Polynesië werd bevolkt door kolonisten uit Zuid-Amerika i.p.v. Azië. Een mooie historische reis.

Hebben jullie nog leuke films die ik echt MOET zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *