Netflix | Series die je moet zien #2

Autumn is coming! Na lange tijd kunnen we weer warm onder een dekentje met een warme thee op de bank een serie kijken. Natuurlijk deed ik dat ook gewoon in de zomer, maar herfst en winter vind ik echt perfect om te starten met een nieuwe serie! Nu heb ik de laatste tijd al heel wat afgekeken op Netflix en kan jullie mooi tips geven als je iets nieuws zoekt om te kijken. Er komt van alles langs, want ik heb een brede smaak qua series. Deel ook zeker jouw favoriet onderin dit artikel!

Films en series op Netflix:
Netflix | Series die je moet zien
Netflix | Films die je moet zien #1
Netflix | Films die je moet zien #2
Netflix | Films die je moet zien #3
Netflix | Films die je moet zien #4

Breaking Bad

Mijn all time favorite, Breaking Bad! Ik heb alle 5 seizoenen, 62 aflevering, op het puntje van mijn stoel gezeten. Van begin tot eind is hij spannend en soms ook heel zielig. Hou je van spanning, drama en misdaad? Go for it!

Merlin

Dan een wat oudere serie, maar toch op Netflix, Merlin. Ik denk dat iedereen wel een beetje het verhaal van Merlijn de Tovenaar kent en Arthur de koning. Nou, dit is echt de grappige fantasy-avonturen versie ervan. Ontzettend leuke acteurs spelen erin waardoor de serie, vind ik, nog een stukje beter maakt. Je merkt wel dat ze in het begin nog niet zo goed zijn in special effect, maar daar moest ik wel om lachen!

The Good Place

Een vrij nieuwe serie die helaas na vier jaar in januari 2020 is gestopt, The Good Place. Komedie staat bij deze Amerikaanse serie voorop met een kleine glimlach naar Fantasy en Dystopie. Leuk bedacht en niet zo zwaar om naar te kijken. Wel moet ik zeggen dat ik het laatste seizoen toch iets minder vond worden, maar je kunt makkelijk stoppen tot en met seizoen 3.

Lucifer

En dan een serie waar ik en mijn vriend op een nieuwe aflevering zitten te wachten, Lucifer! Echt één van mijn favorieten. Geweldige acteur ( en knap hihi ) met een toffe verhaallijn. Een amerikaanse komische serie wat in verband staat met fantasy en misdaad. Perfecte combi als het gaat om de hoofdrolspeler, Lucifer. En ja dan heb ik het over the devil himself! Met 5 seizoenen heb je heel wat te kijken en geloof mij. Hij is spannend.

Jane The Virgin

Dan gaan we over naar een dramaserie, Jane The Virgin. Een echte telenovela wat is geïnspireerd op de Venezolaanse serie Juana la Virgen, gecreëerd door Perla Farías. Deze Amerikaanse serie heeft mij meerdere malen hardop laten lachen en heeft een goede verhaallijn. Ik wacht nu op het nieuwe seizoen wat in oktober komt! Ga hem zeker kijken als je houdt van drama en komische series.

Riverdale

En dan als laatste de spannende Amerikaanse serie Riverdale, gebaseerd op de personages uit de Archie Comics . Een serie die exclusief op Netflix te zien is en je zeker niet moet overslaan als je van spanning en drama houd. Vooral tienerdrama, romantiek en mysterie. En dat laatste maakt voor mij de serie uniek.

Welke serie/series kijk jij nu op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *