Netflix | Series die je moet zien #3

Het is te merken dat mensen meer thuis zitten in de ‘huidige situatie’. Of hoe je het ook wilt noemen. Hoe ik dat merk? Mensen lezen massaal mijn vorige post over Series op Netflix! Hoe leuk! Dus daarom gooi ik er gewoon een nieuw artikel in. Weer met toffe series die je echt een keer moet proberen te kijken. You never know, misschien zit er voor jou ook iets leuks tussen. Ik heb er in ieder geval van genoten. Nieuwsgierig? scrollen maar!

Films en series op Netflix:
Netflix | Series die je moet zien
Netflix | Series die je moet zien #2
Netflix | Films die je moet zien #2
Netflix | Films die je moet zien #3

Orphan Black
We beginnen met een serie die ik al een tijdje geleden heb afgekeken. Bijzonder en mysterieus mag ik het wel noemen. Het begon allemaal in 2013 en de Orphan Black heeft na vijf seizoenen de laatste aflevering gelanceerd in 2017. Het is een echte Canadese sciencefiction-televisieserie met dubbelgangers, klonen, spanning en moorden. De serie snijdt de thema’s ‘moraal’ en ‘ethiek’ van menselijk klonen aan en het effect op persoonlijke identiteit.

Supergirl
Dan over naar heel iets anders, Supergirl! Ja je hebt ook nog The Flash, Arrow etc. Deze series overlappen elkaar, maar eerlijk vind ik Supergirl het leukst. Al moet ik Arrow misschien toch nog een kans geven. Naja, terug naar deze serie. Een echte superheldenserie uit Amerika. Supergirl is het nichtje van Superman, ook zijn verhaal komt een stukje voor in de serie. De serie loopt al vanaf 2016 en nog steeds floepen er nieuwe aflevering op Netflix. Je hoeft er niet veel bij na te denken dus heerlijk relaxt vind ik zelf.

Sabrina
Echt. Op het puntje van mijn stoel gezeten. Alle afleveringen lang! Nou waren de acteurs in het begin niet heel goed, maar dat veranderde langzamerhand en daardoor werd hij alleen maar beter. Sabrina is een Amerikaanse Horror-televisieserie. Normaal ben ik niet van de Horror ik vind dit ook meer een thriller met meer bloed dan normaal. De serie is gebaseerd op de strip van Archie Comics en het draait allemaal op het hoofdpersonage Sabrina Spellman. Het einde van het jaar komt het laatste seizoen online, ik zit te popelen!

Santa Clarita Diet
De trailer verraadt het al, er komt heel veel bloed in voor. Normaal vind ik dat niks aan, maar Santa Clarita Diet is echt geweldig net zoals bij Sabrina stoort dat mij totaal niet. Dit is namelijk een Amerikaanse Horror-comedy serie en heeft dus heel veel humor. Het gaat over de moeder in het huis die door bizarre redenen ineens alleen maar verse mensen kan eten. Ze leeft, maar is eigenlijk dood! De familie probeert alles normaal te laten draaien alleen dat gaat niet zo makkelijk als je ook op mensen moet jagen die je moet opeten…. Heel grappig en ook spannend. Zeker een keer kijken! Helaas zijn er maar drie seizoenen. Ik hoop nog steeds op een vervolg.

The Umbrella Academy
Dan een serie die ik net een paar weken geleden heb afgekeken. Ik had hem een tijdje opzij gelegd, maar heb hem nu toch afgekeken. Daar heb ik geen spijt van gekregen. The Umbrella Academy is ook een Amerikaanse Sciencefiction Actieserie. Het draait om 7 kinderen die tegelijkertijd worden geboren, waarbij de moeder geen enkel teken van zwanger zijn had. De zeven kinderen worden geadopteerd en blijken allemaal een gave te hebben. Ze worden opgeleid in The Umbrella Academy tot een superheldenteam alleen dat loopt niet gemakkelijk. Als uiteindelijk de ‘vader’ des huizes overlijdt komen ze achter dingen die ze nog niet wisten. Één groot mysterie en heel spannend!

Lucifer
‘Well Hello Detective!’. Dit is echt één van de spannendste en leukste serie die ik heb gezien in tijden op Netflix. En dan heb ik nog niet over de verleidelijke acteur die zeker de aandacht trekt… Deze Amerikaanse fantasie politieserie heeft veel komische momenten. Wat het een bijzondere serie maakt. Buiten het feit dat het op Lucifer, de duivel gaat haha! Het draait om deze charmante duivel die zich verveelt als Heer van de Hel en besluit naar de aarde te gaan. Daar raakt hij betrokken bij een moordzaak in zijn eigen nachtclub ‘Lux’ en ontmoet hij Chloe Decker waar hij plots iets voor voelt. Maar de duivel heeft toch geen gevoelens?

Get Even
Ik heb deze serie eerste na een paar aflevering opzij gezet, maar nu toch afgekeken. Het werd toch spannender dan ik dacht! Get Even is een Britse Teen Thriller die zich afspeelt op school. Met een rode draad over pesten vind ik dit een goed bedachte serie. Uniek in zijn vorm. Vrij nieuw, want hij is in première gegaan in februari dit jaar op BBC!

Welke serie/series kijk jij nu op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *