Netflix | Series die je moet zien

wp-1453666958763.jpeg

We hebben nu zo’n twee maanden Netflix in huis, en als serie-liefhebber is dat natuurlijk geweldig. Ook kijk ik nu veel meer films en documentaires dan normaal. Het is zo makkelijk om te zoeken naar bepaalde genres en gewoon in het algemeen het gebruik van Netflix.

Nu is het tijd om de series die ik erg leuk vond, door te geven aan jullie. Zo kunnen jullie ook genieten van de tofste series die ik heb ontdekt. Ook zitten er series tussen die ik al voor Netflix keek, maar die hier wel op staan. Enjoy!

 

Modern Family
Een serie waar mijn vriend en ik een tikkeltje verslaafd aan zijn geworden. Zoveel droge humor heb ik nog nooit gezien, en een goed verhaal in elke aflevering. Ook viel ons op dat er geen ‘gelach’ op de achtergrond te horen is. Misschien is dat de reden waarom we het blijven kijken. Dat vind ik namelijk zo irritant haha!

 

Orange Is The New Black
Nu ben ik aan deze serie niet begonnen toen ik Netflix kreeg, maar hij moet gewoon in mijn rijtje horen. Deze humoristische serie is geniaal! Ook vind ik het steengoed hoe de hoofdrolspeelster naarmate de serie vordert ook echt veranderd. Geweldig!

 

 

 

Narcos
Een waargebeurd verhaal, daar hou ik van. Narcos ( oftewel drugs dealer ) is het spannende verhaal van Pablo Escobar en zijn medellinkartel. Zo’n goede serie, met heel veel sensatie. Je weet echt niet wanneer iets gaat gebeuren, je verwacht het niet. Een echte aanrader!

 

 

 

Once Upon A Time
Sorry, not sorry. Deze serie moest ertussen worden gepropt. Ik kijk hem al jaren, maar je kunt hem nu ook op Netflix kijken. Geweldig! Ook handig als je niet alles begrijpt wat ze zeggen en nu eindelijk ondertiteling hebt. Hou je van sprookjes en wil je die wel eens in een heel ander jasje zien, dan is dit echt de serie voor jou!

 

 

 

 

Sherlock Holmes
‘Four serial suicides and now a note! It’s Christmas!’ Haha, snap je deze humor dan moet je Sherlock in actie zien. Gespeeld door de perfecte acteur Benedict Cumberbatch. Het lijkt wel of hij gemaakt is voor deze rol, zo goed! Hou je van crime en droge humor tegelijk? Yes? Kijk hem zeker! Jammer genoeg wacht ik nu op een nieuw seizoen.

 

 

Drop Dead Diva
Wel een echte vrouwenserie, sorry guys. Hij is echt lachen. Ik bedoel, hoe kom je erop om een sexy blondine met maatje 34 en weinig herseninhoud een ongeluk te laten maken, dood te laten gaan en dan terug te laten komen in het lichaam van een vrouw met maatje 44 die heel erg slim is! Ik vind het geniaal, en zo beschrijf je de serie ook in één woord. Deze serie heb ik trouwens nog niet afgekeken, dus ik ben benieuwd hoe dit gaat eindigen 🙂

 

Dat waren de series die ik jullie moest laten zien. Ik ben echt blij met Netflix, lekker kijken wat je wilt van docu’s tot dus toffe series ( waar je een tikkeltje verslaafd aan raakt, hihi. )

 

Wat is jouw favorieten serie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *