Nivea | Pure & Natural Gezichtsverzorging

Droge huid, roodheid en hier en daar een pukkeltje. Typische omschrijving van mijn huid op dit moment, in één woord verschrikkelijk. Vroeger dacht ik dat als ik over de 18 zou worden het niet meer te hebben. Helaas is dit niet het geval en ben ik ondertussen 22 jaar met een huid van een tiener ( feest… ).

Nu test ik om de zoveel tijd een verzorgende gezichtscrème om te kijken of het werkt voor mij. Zo heb ik een lange tijd geleden de Dior crème uitgeprobeerd en die beviel mij prima, alleen ja de prijs niet echt. Ik ging op zoek naar een budget gezichtscrème.

Zoals altijd loop ik voor budget producten de Kruidvat in. De standaard winkel met genoeg producten die ook mijn portemonnee aan kan. Ik nam de Nivea Pure & Natural lijn mee ( 1 + 1 gratis! ), de nacht en dagcrème . Niet alleen omdat hij in de aanbieding was, maar ook omdat ik stiekem wel gek ben op producten van Nivea. Ik heb nooit problemen gehad met dit werk zoals een geïrriteerde huid. Het zijn prima producten voor een zacht prijsje.

 

 

 

Nivea 1

De  nachtcrème is voor elk huidtype geschikt. Ze hadden daar geen andere variant van dus ging deze in mijn winkelmandje. Het is namelijk zo dat gezichtverzorging speciaal voor de nacht meestal iets vetter zijn. Deze heb ik alvast ingeslagen voor de wat koudere dagen in het jaar.

De dagcrème is wel voor de droge of/en gevoelige huid. Het is nou eenmaal zo bij mij en daar moet ik het maar mee doen. De creme zou zorgen van 24 uur intensieve hydratatie, dat is best lang vind ik.

 

Nivea 2

Hier trek ik dan wel weer een schuin gezicht bij. Het is allemaal wel mooi dat Nivea natuur geïnspireerde ingrediënten gebruikt, maar dan zeg je niet dat dit ook daadwerkelijk natuurproducten zijn. Je bent als bedrijf alleen geïnspireerd geraakt. Hm, typisch…

 

 
Nivea 3

Dan over na de grote test! Ik probeerde elke dag de verzachtende dagcréme uit. Mijn gezicht kreeg elke ochtend deze verzorgende en zeker zachte creme opgesmeerd en dat voelde goed! Het is een fijne créme die niet plakt en niet te dik is. Precies goed.  Ik merkte wel na een paar dagen dat mijn huid niet zo droog meer aanvoelde. Zou het dan echt werken?

 

 

Nivea 4

De nachtcréme gebruikte ik niet elke avond, alleen wanneer ik dacht nu heb ik het nodig want mijn huid is wat aan de droge kant. Ook als ik bijvoorbeeld naar de film was geweest gebruikte ik hem, omdat er dan airco is en dat droogt je huid uit. Het is een fijne créme die niet plakt.
Hij trekt snel in en ruikt gewoon naar Nivea ( als je de geur kent begrijp je mij ).

 

 

nivea before 1nivea after 1

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je een before en after shot en je ziet duidelijk dat er wat veranderd. Mijn huid is van licht geïrriteerde droge huid met hier en daar rode plekken naar een stralende zachte huid met minder roodheid gegaan. Yes, precies waar ik naar zocht! Mijn huid ziet er veel beter en verzorgd uit, alsof ik net een masker heb gebruikt!

 

 

 

Nivea after 2

Ik ben blij met de verzorgingslijn Pure & Natural en zou zeker andere mensen met een droge huid hem aanraden! Het is budget en ook nog eens goed, wat wil je nog meer!

Nivea Pure & Natural is bij de Kruidvat verkrijgbaar voor 9,99 euro. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *