NYX | Soft Matte Lip Cream Stockholm & Cannes

Een mooie kleur op je lippen maakt je make-up look helemaal af. Al een tijdje experimenteer ik veel met kleur om te kijken wat mij staat. Van fel roze tot oranje! Alsnog vind ik een natuurlijke tint het mooist en zeker als je bijvoorbeeld je ooglook wat opvallender maakt.
Het is zowat een eeuw geleden dat ik een artikel over een lip product heb geschreven.
Daarom gelijk één met twee lipsticks! Ik reviewde de Soft Matte Lip Cream van NYX in de kleuren Stockholm en Cannes.

Andere reviews van lip producten:
Rodial – Dragon’s Blood XXL Lip Plumper
MUA Luxe – Velvet Lip Lacquers x3
KIKO – Ultra Glossy Stylo Lipstick
Etos – 2x Color Care Lipsticks

Twee prachtige kleuren om al zo te zien. Eentje heb ik zelf gekocht en de ander gekregen van een vriendin. Dit zijn de kleuren Stockholm en Cannes . De Soft Matte lip cream staat bekend om zijn pigment en dat hij super lang op de lippen blijft zitten. Hm, heel benieuwd of dit echt zo is. Ik hoor er altijd zoveel goeie dingen over.

De kleur Cannes is de roze variant van de twee. Dit is ook de kleur die ik zelf heb gekocht. Eigenlijk heb ik deze aangeschaft op de dagen te dragen wanneer ik geen make-up draag. Gewoon om toch een kleurtje op te hebben. I love warme roze tinten en daarom koos ik hiervoor. Nu eens kijken hoe hij aanbrengt en hoe hij eruit ziet op de lippen.

Yassss! Precies wat ik dus zocht. Oud roze met niet teveel shine. Lekker matte, love it!
De Soft Matte Lip Cream voelt zacht op de lippen en is gemakkelijk aan te brengen. Alleen scherpe randjes maken is wat lastiger omdat je snel teveel op je kwastje hebt zitten en dan veel product op je randjes krijgt. ( hopelijk snap je wat ik bedoel haha ).

Nog even een volledige selfie met de lip cream. Hij staat super mooi en ook als ik geen make-up op doe staat hij perfect. Niet te opvallend, maar toch een mooie tint op de lippen. Heel goed bezig NYX met dit product!

Dan over naar de kleur Stockholm die ik van een vriendin kreeg. Een meer bruinere tint, waar ik zelf niet zo snel op zou vallen als ik hem in de winkel zou zien liggen. Heel benieuwd dus hoe hij mij staat.

Oeh, heel mooi! Een hele natuurlijke kleur met toch een beetje roze erin. Alsnog vind ik de kleur Cannes mooier bij mij staan. Ook deze lip cream zit fijn op te lippen en geeft genoeg kleur af en geen droge lippen! Deze kleur geeft wel een meer matte effect dan Cannes.

En natuurlijk de selfie hihi! Hij staat zeker niet slecht, maar ik zou sneller voor een fellere kleur gaan met bijvoorbeeld meer roze of rood. Toch vind ik hem wel wat hebben en ook zeker zonder verdere make-up is hij prachtig om op te doen!

Conclusie: De Soft Matte Lip Cream is een heel fijn product van NYX met mooie tinten. Genoeg pigmentatie en je lippen drogen niet uit. Blijft lekker lang zitten en nog een groot pluspunt is dat hij niet uitloopt door de dag heen! Het blijft allemaal netjes op de lippen zitten.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker! Ik heb heel wat andere kleurtjes gezien die ik wil hebben.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja ze zijn super fijn.

Producten van het merk NYX zijn verkrijgbaar bij Douglas. Kijk op de website bij welke winkels.
NYX Soft Matte Lip Cream            €7,30 euro

Welk lip product gebruik je nu graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *