Origins | Cleansing Make-Up Removing Jelly

Er zijn zoveel reinigingsproducten om je mooie ‘on fleek’ make-up look te verwijderen van je gezicht. Bijna teveel eigenlijk! Alsnog ben ik altijd nieuwsgierig naar de verschillende soorten reinigers en merken. Het is eindeloos! Deze keer probeer ik de Cleansing Make-Up Removing Jelly van Origins uit. Een merk wat goed bezig is voor de natuur en de prijzen niet al te hoog liggen. En een jelly, nog nooit geprobeerd! Jullie wel?

Andere reviews:
Chanel – La mousse cleansing cream to foam
Clinique – 2 in 1 cleansing micellar gel make-up remover
Biore – Cleansing poeder scrub & cleanser zuiveringssoda
Etos – Hypoallergeen lijn

Kennen jullie Origins eigenlijk al? Ik was er zelf nog niet heel bekend mee en vond het daarom heel interessant om er wat meer over te weten! Daarom vertel ik jullie even in het kort over Origins.

Origins staat in het teken van een evenwicht vinden tussen natuur en wetenschap. Ze doen alles aan welzijn: dat van jou en dat van onze planeet.

Ze zijn constant bezig met onderzoek doen naar en en evalueren van hun ingrediënten. Puurheid, effectiviteit en veilig gebruik. Heel belangrijk!

‘De allerbeste ingrediënten uit planten, de aarde en de zee, gecombineerd met alternatieven die niet giftig zijn voor de huid en geavanceerde wetenschap.’

‘Het is in onze aard om het goede te doen.’ zegt Origins. Daar bedoelen ze mee dat we moeten blijven zorgen voor de aarde, van het gebruik van productieprocessen die onze impact op het milieu verminderen tot het planten van bomen wereldwijd. Bron.


Zo dat was even kort over Origins, prachtig merk vinden jullie ook niet?
Nu het product, de Cleansing Make-Up Removing Jelly. Deze jelly smelt als het ware de make-up weg met een milde diepreinigende gel. Het heeft een lichte formule wat verandert in een melkachtige gezichtsreiniger. Makkelijk af te spoelen en laat een zijdezachte huid achter met een natural glow!

Deze Cleansing Make-Up Removing Jelly is geschikt voor de droge, normale en vette huid. Het geeft vernieuwing en een stralende huid. Dat wil toch iedereen? Ik ben heel benieuwd!

Voor beter beeld van het product, even op mijn arm gefotografeerd. Daarna uiteraard mijn gezicht ontdaan van make-up. Het is een heel licht product en dat vind ik erg prettig! Ook schuimt het snel en laat het geen droge huid achter.

Leuk om te weten:
De productverpakkingen zijn gemaakt van karton gecertificeerd (FSC).
Alle productverpakkingen bestaan uit 50% gerecycled materiaal afkomstig uit consumentenafval. ( uitzondering van sets en promotionele artikelen ).

Origins ondersteunt herbebossingsprojecten en hebben tot dusverre meer dan 820.000 bomen geplant via hun programma in samenwerking met American Forests Global ReLeaf.

Conclusie: Dit is een heel fijn product om basic make-up te verwijderen zonder je huid te laten uitdrogen. Heel licht op de huid en schuimt goed. Ruikt fris en is geschikt voor de meeste huidtypen. Heel handig als je bijvoorbeeld last hebt van droge T-zone! Haalt de make-up gemakkelijk van het gezicht en geeft een mooie glanzende huid.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja hoor!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, hij is voor meerdere huidtypes geschikt.


Dit product van Origins is verkrijgbaar op de website van Origins en bij Douglas in de winkel en online. 

Origins Cleansing Make-Up Removing Jelly 100ML     € 19,57 euro   

Welk product gebruik jij om je huid te reinigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.