Paco Rabanne| Lady Million Sensual Bodylotion

Één van mijn favorieten geuren is op dit moment Lady Million van Paco Rabanne, deze ruikt zo heerlijk en blijft super lang hangen. Nu kreeg ik voor mijn verjaardag de Lady Million Sensual Bodylotion cadeau en was gelijk enorm nieuwsgierig of deze ook zo lekker ruikt en of de geur lang blijft hangen. Daarom review ik voor jullie ( en een beetje voor mijzelf ) deze bodylotion!

Andere parfum reviews:
Jill Sander Sun
Etos Evening Kiss
N°26 White Lily

 

 

lady 7

Als eerste wil ik even beginnen met de parfum Lady Million. Deze ruikt is heerlijk bloemig en fris. Het heeft iets weg van oranjebloesem met een vleugje honing. Intens en niet te zoet. Perfect voor de zomer, maar ook goed te dragen in de winter. Een parfum die voor elk seizoen draagbaar is. Wel een luxe geur, maar dat mag ook wel eens 😉
lady 1

Het eerste wat mij opviel aan de verpakking was de kleur goud. Precies zoals de parfum,
de diamant. Chique is het eerste woord dat in mijn opkomt, en dat willen ze ook uitstralen.

De zijdezachte Bodylotion moet er niet alleen voor zorgen dat je lekker ruikt, maar ook dat je je huid voedt en hydrateert. Ook vind ik het belangrijk dat de lotion goed in de huid trekt en niet voelt alsof je aan het zweten bent. Op naar de test dan maar!

 

 

lady 4

De bodylotion is simpel wit van kleur, beetje saai maar er komt wel al een heerlijke geur vanaf! Ik vind het ook niet echt belangrijk hoe de lotion eruit ziet, als hij maar zijn werk doet en lekker ruikt. Nou, de geur is in ieder geval precies zoals de parfum, score! Niet te sterk, maar subtiel en verfrissend. Wat ik eigenlijk hoopte dus.

 

 

lady 2

Conclusie: Ik heb mijn lichaam al een paar keer ermee ingesmeerd en ben erg tevreden over deze luxe Lady Million Sensual Bodylotion. Hij trekt ook goed in de huid, en zorgt ervoor dat je lekker zacht aanvoelt. Ook kreeg ik veel complimenten dat ik lekker rook. Mensen stonden versteld dat het een bodylotion was, hihi!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als ik het geld heb, jazeker. Hij is namelijk nog best prijzig, maar het is het wel waard!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! Ook leuk om cadeau te doen. 

 

Dit product is verkrijgbaar bij Douglas.
Paco Rabanne Lady Million Sensual Bodylotion           € 25,24 euro

 

 

Welke shampoo gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *