Paco Rabanne | Lady Million Giftset

De feestdagen zijn natuurlijk alweer een tijdje voorbij, maar ik moest jullie toch nog iets laten zien wat ik heb gekregen voor kerst van mijn vriend. Het gaat om de Paco Rabanne Lady Million Giftset, doe maar luxe. Ik was zo verbaasd toen ik dit cadeau van hem kreeg, zo lief! Hij heeft gewoon onthouden dat ik een keer een sample kreeg van Lady Million en dit heel lekker vond ruiken. Voor jullie daarom een review van de giftset met daarin een parfum en body lotion, verpakt in een grote glimmende gouden doos.

 

Andere parfum reviews:
Jill Sander Sun
N26 White Lily
Etos Mystic Night

 

 

Als je de doos opent ( die super tof is om gewoon te gebruiken als opbergdoos ) zie je gelijk twee hele mooie producten namelijk de Lady Million Parfum 50 ml en Body Lotion 100 ml, waar ik al in dit artikel over schreef. Dit luchtje kreeg ik dus lang geleden als sample bij Ici Paris XL en ik was gelijk verkocht!

 

 

 

Dit is het parfumflesje ( nouja het lijkt niet echt op een normale fles natuurlijk ), waarbij je op het logo op de bovenkant moet drukken om de parfum op te kunnen spuiten. Heel makkelijk dus! Het flesje vind ik zo gaaf ontworpen met het hele idee van diamant en geeft een echte luxe uitstraling. Wat ik graag zie bij parfums, want dat is in mijn geval een luxe op zich.

 

 

Dan komen we aan bij één van mijn favorieten body lotions namelijk de Paco Rabanne Lady Million Sensual Body Lotion met weer die heerlijke geur net zoals de parfum. Hij smeert goed en trekt snel in de huid. Ook heb je maar weinig nodig om jezelf goed in te smeren. Ook fijn als je een iets luxere product koopt, of krijgt 😉

 

 

 

 

Conclusie: Deze giftset van Paco Rabanne is echt heel leuk om te krijgen en dat weet ik nu uit ervaring haha! Ik ben erg blij met de grote fles parfum, want zo kan ik even vooruit en hij staat heel mooi in mijn parfumkastje. De body lotion is, zoals ik al wist, heerlijk en voelt fijn op de huid.

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, want het is erg leuk om iemand cadeau te doen! 

Dit product is verkrijgbaar bij Ici Paris XL online en in de winkel.
Paco Rabanne Lady Million Giftset           € 58,84 euro  ( deze prijs kan verschillen )

 

 

 

Wat is jouw mooiste cadeau wat je hebt gekregen met kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *