Palette W7 In The Night! ❤

Je mag wel zeggen dat ik een klein beetje fan ben van W7, en dan specifiek de palettes. Elke keer ben ik weer verast van de kwaliteit en kleurencombinaties. Het zijn dupes van de Naked Palette collectie, daar kun je niet omheen draaien. Toch ga ik dan liever voor W7 die je rond de 7 á 8 euro kan kopen, dan de originele van 60 euro.

Ik ben erg blij met mijn collectie van W7.  Ik had er twee ( In The Buff & In The Nude ) en nu mag In The Night mijn stash aanvullen. Zal dit palette mij net zo verassen als de andere twee?

 

in the night 3

Aan het doosje is te zien dat hij zeker bij de collectie thuishoort. Met het mooie langwerpige formaat en het logo aan de linkerkant mag hij zich een W7 palette noemen. Nu zie je aan de kleur gelijk wat het thema is ( en de grote koeienletters met Night off course ). De sterretjes maken het helemaal af en ik ben klaar voor de nachtelijke kleuren!

 

 

in the night 4

Mijn eerste reactie? Wauw! Dit is echt een mooie combinatie aan kleuren voor het thema ‘Night’. Ik ben weer enthousiast! Zeker de lichte zalm kleuren links maakt het spannend. Zullen ze genoeg pigment hebben?

 

 
in the night 5

Hm, de lichte kleuren zijn toch iets te, ja licht.. Toch geef ik het een kans. In een look kan het erg altijd anders uitzien dan met het swatchen. De paarse tinten zijn trouwens wel heel mooi.

 

 

in the night oog 1 bewerkt

Jep, ik had dus gelijk. De lichte kleur is zeker wel goed te gebruiken voor een mooie ooglook. Het zijn zachte maar zeker opvallende tinten die je heel mooi kan blenden. De paarse en zalm kleur passen goed bij elkaar en vormen een mooi geheel. Een echte ‘In The Night’ ooglook!
Sorry trouwens voor mijn niet rechte eyeliner, ik ben daar nog niet zo goed in. 

 

 

In the night 1

W7 heeft mij weer compleet verrast en ik ben weer heel blij met mijn aankopen. Hij ligt nu bij zijn grote broer en zus en vormt een kleurrijke collectie!

 

Wat is jou beste palette?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: