Parfum | Dior – Joy

Genieten jullie ook zo van een nieuwe geur? Ik in ieder geval wel! Een tijdje geleden lanceerde Dior na jaren weer een nieuwe parfum met de naam Joy. Ik ben groot fan van de mooie elegante geuren van Dior ( Love Miss Dior!) en daarom MOEST ik natuurlijk een review schrijven want word ik ook zo’n groot fan van de Dior Joy? Lees het in dit artikel!Andere reviews van geuren:
Dsquared2 – Wood
Shiseido – Ever Bloom
Jill Sander – Sun
Parfum – White Lily

De Dior Joy is een direct, helder en royaal parfum. Een geur van blijdschap omhult met energie en zachtheid. Dat klinkt als de perfecte parfum voor het leven met een brede glimlach!

Rondom de dop zit een glanzende, zilverkleurige draad gewikkeld, als een verfijnd gegraveerd sieraad, verstrengeld in de perfect cirkelvormige O. 

Topnoten: Bergamot en mandarijn
Hartnoten: Grasse Roos, Jasmijn, Cassis en Perzik
Basisnoten: Sandelhout, Ceder, White Musk, Patchouli en Benzoine.


Een prachtige fles ( en wel met mijn naam erop gegraveerd! ) met een elegante en kostbare uitstraling. Het straalt vrouwelijkheid uit door de roze tint van de fles wat onmiddellijk aantrekkelijk is.

De Joy is een geur met duizend nuances maar toch helder en duidelijk. Denk aan bloemen en citrus met een streling van houtnoten en muskus. Een levendige geur met een ode aan plezier, aan het leven.


Conclusie: Een prachtige elegante parfum die perfect past bij de moderne vrouw. Een zachte maar heldere geur waar ik echt verliefd op ben geworden en graag draag in het dagelijkse leven. Het geeft niet iets meer dan een bloemige geur door de houtnoten. Love it en echt een nieuwe favoriet van Dior!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Dat zeker! Het is een prachtige geur.


Producten van Dior zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas, Ici Paris XL en Bol.com.

Dior Joy Eau de Parfum    30ml € 65,26 euro  
Dior Joy Eau de Parfum    50ml € 91,64 euro   
Dior Joy Eau de Parfum    90ml € 129,04 euro     
( Dit is de prijs van Douglas en kan verschillen door kortingen.)

Welke parfum van Dior is jullie favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *