Parfum | Dior – Miss Dior Rose ’n Roses Eau de Toilette

Wat ik echt elke dag gebruik is een parfum. Ik ga nog sneller zonder make-up naar buiten dan met een geur. Wat mij dan ook echt intens gelukkig maakt is een nieuwe parfum, en die review ik voor jullie met veel liefde! Een paar maanden geleden kwam hij al uit, maar nu is het tijd om hem goed te bestuderen. De Dior, Miss Dior Rose ‘N Roses Eau de Toilette, zacht en bloemig met een boost van energie! Tijd voor de review.

Reviews van Parfums:
Parfum | Gucci – Mémoire D’une Odeur
Carolina Herrera – Good Girl & Good Girl Légère
Parfum | Lancome Idôle Eau De Parfum
Parfum | Giorgio Armani – Si Fiori Eau De Parfum

Eerst wil ik even stilstaan bij het feit dat Dior altijd mooie en vrouwelijke flacons creëert. Kijk nou hoe perfect de Rose ‘N Roses bij de andere Miss Dior flesjes past. Love it! Het strikje is echt het icoon van Miss Dior en maakt het helemaal af.

Dan nu over naar de geur. Het is een frisse bloemige geur door de mix van verse en gekleurde bloemblaadjes en de levendige energie van citrusachtige dauw. Een sprankelende geur met een overvloed aan rozen uit Grasse.

Deze rozen uit Grasse worden gekweekt in de bloemvelden in Zuid-Frankrijk door exclusieve partners van Dior. Christian Dior koos hiervoor omdat hij de drukte van Parijs wilde ontvluchten, en zijn droom om parfumeur te worden wilde uit laten komen. Hij voelde zich in Grasse “evenzeer modeontwerper als parfumeur”.

Tegenwoordig gebruikt Dior het ongeëvenaarde klimaat en de unieke ’terroir’ van Grasse om er meiroos en grote jasmijn te kweken. Hiermee bouwt Dior voort op het erfgoed van Christian Dior.

De onweerstaanbare geur van een eindeloos veld met bloemen geeft een vertrouwd gevoel. Met de citroenachtige aroma’s van Geranium frist het de geur helemaal op! De felroze kleur verandert in een geur die u pakt en niet meer loslaat. Verbonden als één.

Top: Rozen uit Grasse en Damascus rozen
Hart: Mandarijn uit Italië, bergamot en geranium essence
Basis: Witte musk


Conclusie: Wauw, wat een geur. Dit is echt zo’n parfum die ik in de vroege ochtend aanbreng en er de hele dag van kan genieten. De rozen zijn zo zacht en voelt bijna fluweel aan. De Miss Dior Rose ‘N Roses is één van mijn favorieten geworden en draag hem met plezier.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker een keer proberen!


Producten van Dior zijn o.a. verkrijgbaar bij DouglasIci Paris XL en De Bijenkorf.

Dior Rose ‘N Roses Eau de Toilette    50ml € 86,41 euro 
Dior Rose ‘N Roses Eau de Toilette 100ml € 123,38 euro    
( Dit is de prijs van Douglas en kan verschillen door kortingen.)

Wat is op dit moment jouw all time favourite parfum?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.