Parfum | Dsquared2 – Wood

Een nieuwe parfum in de etalage, daar word ik altijd nieuwsgierig van en helemaal als ik zie dat het van Dsquared2 is! Een flacon die ook net zoals de vorige Wood heeft. Heel benieuwd wat het verschil gaat worden met de eerste versie! In ieder geval is het flesje heel anders, niet meer vierkant zoals ik ze herken. 

Andere parfums: 
• Shiseido – Ever Bloom
• Jill Sander – Sun
• Etos – Sunny Breeze
• Jean Paul Gaultier – Classique Eaux Fraiches Wonder WomanEven over het merk zelf. Dsquared2 is eigenlijk een Canadees modebedrijf
( daarom ook het blaadje op de bovenkant van de fles ) van de Canadese tweeling Dan en Dean Caten. Zij lanceren in 1994 hun eigen mannencollectie en in 2003 hun eerste lijn voor vrouwen. Zelfs Madonna speelt een belangrijke rol in de kleding van Dsquared2. Zij droeg in haar videoclip “Tell me’ hun kleding! Dsquared2 is nu trouwens onderdeel van het merk Diesel. 

De kleding wordt gemaakt in Italië en zo ook de parfum. In samenwerking met ITF Group lanceerde Dsquared2 hun eerste mannenparfum in 2007. En in 2008 volgt de eerste vrouwengeur met Canadese roots van de tweeling.

Dan nu de nieuwe geur van Dsquared2 Wood die dit jaar is uitgebracht. Deze definieert de moderne vrouw: Sensueel, onafhankelijk en vol karakter. Een echte powervrouw! Een zelfverzekerde persoonlijkheid met veel passie en leeft in het moment.

De ingrediënten framboosblad, Siciliaanse mandarijn en lelietje-van-dalen geven een heerlijke frisse ‘touch’ aan de geur. Daar tegenover komt de bekende hout en robuuste tint van Wood naar voren door witte hout-soorten, ceder en ambroxan ( ambergeurstof ). Zij zorgen voor een echt Canadees karakter zoals we zijn gewend van Dsquared2. De verleidelijke osmanthus en jasmijn geven het een sensueel hart. Conclusie: Dit is echt een alledaagse geur, maar wel met een zoete tint. Hij ruikt een stuk zoeter dan ik dacht namelijk en dat verbaasd mij van Dsquared2. Alsnog heerlijk, die vele lekker kunnen vinden. Geen sterke overdreven geur en dat is sowieso iets voor mij. Je blijft de geur lang ruiken door de dag heen! 


Dit product is verkrijgbaar bij o.a. Douglas en Bol.com.

Dsquared2 Wood     50ml    € 50,11 euro 
Dsquared2 Wood   100ml    € 64,25 euro     
( prijs kan verschillen per winkel )

Wat is jouw favorieten parfum om dit moment?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: