Parfum | Giorgio Armani – Si Passione

Wat is passie? Een sterke emotie. Moed. Het leven intens beleven. Een parfum. Si Passione van Giorgio Armani. Deze parfum heeft die passie. De warmte van deze emotie. Hebben jullie hem al ontdekt in de winkels? Uiteraard schreef ik er een review over. Benieuwd? Lees snel verder!

Parfum reviews:
Dior – Joy
Dsquared2 – Wood
Shiseido – ever bloom
Jill Sander – Sun

Wat beleven jullie bij de kleur rood? Liefde? Vuur? Kracht? Of heel iets anders? Het is in ieder geval de kleur van Si Passione, zowel haar essentie als haar kern. Dat is zeker te horen uit haar filosofie: ‘Rood is een teken van vitaliteit, rood is een teken van passie. Rood wenst je het goede van het leven en positiviteit toe.’ Aldus Giorgio Armani. Maar wat voor geur moet ik mij daar dan bij voorstellen? Warm? Kruidig?Si Passione is een combinatie van intense vanille met roos, heliotroop en jasmijn. een sensuele, fruitige en bloemige geur. Een weerspiegeling van de kracht van vrouwelijkheid maar ook het kwetsbare.

Het hart van deze passievolle geur bestaat uit cederhout en de moderne amberachtige, houtachtige Orcanox. Het geeft een karakter van rijpheid, weerspiegelt emotie en roept de ware passie op. Vrouwelijk en vrij!


Conclusie: I’m in love! Dit is echt mijn geur voor de koude winterdagen om toch de warmte in leven te houden. Het straalt echt de kracht van vrouwelijkheid uit met een zachte touch. Een ware beleving en een geweldige favoriet voor mij!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk! Het is een prachtige geur.


Producten van Giorgio Armani zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com.

Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfum    30ml € 65,24 euro  
Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfum    50ml € 91,68 euro    
Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfum    90ml € 128,59 euro    
( Dit is de prijs van Douglas en kan verschillen door kortingen.)

Ga jij voor een zoete, frisse of kruidige geur als parfum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *