Parfum | Gucci – Mémoire D’une Odeur

Elke parfum ruikt bij iedereen anders en iedereen heeft ook weer een andere smaak. Dat maakt een geur persoonlijk! Nu probeer ik graag nieuwe geuren uit om te zoeken naar een nieuwe favoriet en deze keer is dat de Guccu Mémoire D’une Odeur. Een parfum dat gender overstijgt dankzij individualiteit. Unisex geur. Ik ben heel benieuwd! Kennen jullie hem al?

Reviews parfum:
Giorgio Armani – Si Fiori eau de parfum
Lancome – Idole eau de parfum
Marc Jacobs – Daisy eau so fresh sunshine limited edition
Givenchy – L’interdit

Gucci Mémoire d’une Odeur, geschikt voor iedereen op elk moment. Deze unisex geur reist door de tijd, het leven in het moment van nu met de herinneringen van het verleden. Op naar de toekomst waar iedereen gelijk is, het elixer brengt man en vrouw bij elkaar als één!

The power of memories. Bringing them back from the past and making them live in our present. A perfume unassigned with a gender or a time.

De groene flacon, Symboliserend naar de nachtelijke sterrenhemel. Geïnspireerd door schilderijen van gotische kerken uit de middeleeuwen en de Renaissance in Europa. Bijzonder, vind ik zelf.

De parfum is een mix van geuren en emoties. Denk aan helder, verleidelijk, transparant en authentiek. Het leidt tot het aromatische hart van Gucci Mémoire d’une Odeur met als mysterieuze ingrediënten en kenmerkende geur aan de Romeinse Kamille.

Deze speciale Kamille is opgebouwd uit Indische koraaljasmijn voor zachtheid, kostbare muskus voor diepte en houtnoten van warm sandelhout en cederhout, krachtige bomen met diepe wortels met een onweerstaanbare vanille geurnoot.

Mineraal aromatisch:
Topnoten: Kamille, bittere amandel.
Hartnoten: Muskus, Indiase jasmijn.
Basisnoten: Sandelhout, ceder, vanille.

Tip: De geur komt het beste tot zijn recht als je na het sprayen op de polsen ze tegen elkaar aan wrijft om de moleculen te mengen door de warmte van je huid. Normaal is dat niet de bedoeling als je een parfum opdoet, maar bij deze is het zonde als je het niet doet!

Conclusie: Een sterke warme geur die echt bij iedereen heel anders tot zijn recht komt. Ik verbaasde mij hoe sterk hij veranderd bij een ander op de huid. Bij mij is hij vrij kruidig en dat vind ik niet zo lekker. Jammer! Toch denk ik dat veel mensen hem lekker gaan vinden. Probeer het zeker even uit als je bij een parfumerie naar binnen loopt!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Eerst even proberen!


Deze parfum van Gucci is o.a. verkrijgbaar bij DouglasIci Paris XL en De Bijenkorf.

Gucci Mémoire D’une Odeur Eau de Parfum     40ml € 72,01 euro 
Gucci Mémoire D’une Odeur Eau de Parfum     60ml € 90,54 euro    
Gucci Mémoire D’une Odeur Eau de Parfum     100ml € 123,26 euro     
( Dit is de advies van Douglas en kan verschillen d.m.v. kortingen.)

Wat is beste parfum die je ooit hebt gehad?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *