Parfum | Jill Sander Sun

Mijn parfum collectie begint alweer een beetje uit te dunnen. Ik probeer ook de geuren op te maken, want ik heb sommige al echt super lang! Nu koop ik zelf dus even geen parfums, maar mijn moeder in dat geval… Gelukkig delen we onze parfum dus kon ik mooi het luchtje van Jill Sander Sun uitproberen. Eens kijken of ik er wat aan vind en dan ik hem wel vaker ga lenen hehehe.

 

 

jill 2

Mijn moeder vertelde dat ze het luchtje had gekocht bij Kruidvat, daar was hij namelijk flink gedaald met de prijs. Van 41,65 euro naar 29,99 euro! Nu weten jullie gelijk waar ik het koopjesjagen van heb. Thanks mam <3

Oke, even terug naar het luchtje. De geur heeft wat weg van oosterse bloemen maar dan wel met wat stijlvolle aroma’s. Een moderne parfum, dat zeker! Het heeft ook iets sportiefs vind ik zelf, maar dat is eigen mening.

 

 

jill 1

Ik heb de parfum nu een paar dagen gebruikt en begin hem steeds meer te waarderen. Eerlijk gezegd vond ik hem in het begin niet echt lekker. Het leek wel of hij bij mij heel anders rook dan bij mijn moeder. Alsnog vind ik nu het luchtje wel lekker ruiken, maar alsnog pak ik liever een andere parfum.

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Nee, helaas.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Hmm dit is een moeilijke vraag.
Ik denk het niet omdat ik hem zelf niet echt lekker vind.

 

Dit product is verkrijgbaar bij Kruidvat en bij Ici Paris XL.
Jill Sander Sun       30 ml                           € 29,99 euro ( bij Kruidvat )

 

 

Welke parfum vinden jullie heerlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *