Parfum | Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh Sunshine Limited Edition

En daar is het zonnetje eindelijk, in ieder geval wel op dit moment! Ik geniet dan juist meer van het lekkere weer en ga erop uit. Ook is het dan tijd om mijn warmere wat zwaardere parfum te verwisselen met zachte frisse geuren! Heerlijk begin van een zonnige periode en dat doe ik dit jaar met de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine Limited Edtion.
Welke geuren gebruik jij als het zonnetje er weer is?Reviews van parfums:
Miss Dior – Eau de parfum & Absolutely Blooming
Givenchy – Linterdit
Giorgio Armani – Si Passione
Dior – Joy

Zijn jullie bekend met de geuren van Marc Jacobs? Ik ben gek op Decadence Eau De Parfum in de winter! Daar zijn we nu niet voor, we gaan over op een zachte geur van de ‘gezusters Daisy‘. Die met de jaren groter wordt!

Hoe vinden jullie de flacon met de mooie bloemetjes erop? Super cute!
Het doet mij gelijk denken aan de mooie bloesem in de lente <3

Nu over naar de geur zelf, helder en zonnig! Deze parfum van Marc Jacobs brengt je echt naar een happy place. Of het nou op De Veluwe is zoals hier op de foto of lekker in je eigen tuin, je brengt de zon gewoon met je mee!
De Daisy Eau So Fresh Sunshine Limited Editions geeft je een gevoel van vrijheid en optimisme. Even een moment van rust en ontspanning en dat allemaal door een mix van sappige peer, mimosa en de helitroopbloem. Natuurlijk fris, bloemig en toch de warme van het zonlicht <3

Topnoten: Peer;
Hartnoten: mimosa;
Basisnoten: heliotroop.

Conclusie: Dit is mijn parfum geworden voor de lente en zomer en dat zeg ik niet snel! Deze geur is zeker geschikt voor de lezers die van een frisse geur houden, maar wel met karakter! Een geur die je lang blijft ruiken.


De parfums van Marc Jacobs zijn o.a. verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Douglas.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine Limited Edition  75ml € 73,44 euro.

Zijn jullie bekend met de parfums van Marc Jacobs?
Of wat is jouw favorieten geur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *