Parfum | Shiseido – Ever Bloom

Eigenlijk gebruik ik altijd dezelfde parfums. Ik krijg ze, of koop ze zelf omdat ik weet dat ik ze lekker vind ruiken. Nu kreeg ik van een vriendin van mij een luchtje omdat zij hem niet meer gebruikt. Ik ben altijd benieuwd naar parfums van andere en vond het daarom een goed idee om hierover een review te schrijven.

De parfum die ik ontving was Shiseido met de geur Ever Bloom. Een best wel duur product, wat ik in de eerste instantie niet zelf zou kopen. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook omdat ik vaak niet weet of de geur lekker bij mij ruikt en ik hem echt ga opdoen. Dit is dus de ideale manier om deze parfum van Shiseido uit te proberen.

 

Andere reviews van parfums:
Jill Sander Sun
N°26 White Lily
Sapphire Sky eau de toilette
Paco Rabanne

 

 

 

Ever Bloom zit in een doorzichtige flacon met een kleine tint roze. Het is een simpel flesje. Toch heeft het wel wat vind ik zelf. Minimalistische verpakkingen vind ik vaak juist sterker overkomen dan allemaal frutsels.

 

De parfum behoort tot de muskachtige en bloemige geurfamilie. Het heeft dus een aparte geur, maar wel bekend met de bloemige geur. De frisse geur van lotus en de rozengeur creëert een perfecte combi. De sylkolide-musk en oranjebloesem zorgen dan weer voor tederheid en sensualiteit. Deze geuren samen brengen een heerlijke parfum samen.

Je hebt ook maar een paar spraytjes nodig om jezelf onder te dompelen in een bloemen-walhalla. Heerlijk dus!

Conclusie: Een fijne bloemige geur met frisheid en charisma. Ik vind het een heerlijke geur die bij iedereen wel zou kunnen passen. Toch, als ik moest kiezen zou ik voor een iets sterkere geur gaan. Maar dit is meer omdat ik dat ben gewend.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ik denk dat ik dan toch voor een andere geur ga.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja dat zeker 🙂

 

Dit product is verkrijgbaar bij Douglas en bij Ici Paris XL.
Shiseido Ever Bloom       30 ml                           € 51,81 euro ( bij Douglas met 10% korting!)

 

 

Welke parfum gebruiken jullie dagelijks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *