Parfum: N°26 White Lily

In de zomer gebruik ik graag body sprays in plaats van een parfum. Een heerlijke bloemerige Victoria Secret Spray en ik ben klaar om weg te gaan. Toch gebruik ik wel eens een parfum bijvoorbeeld als ik naar een feestje ga of als ik heel de dag lekker wil ruiken zonder nogmaals te sprayen.

Ik ben de laatste tijd gek op N°26 White Lily, een parfum die je gewoon bij de Kruidvat kan kopen voor een paar euro. Blijft deze parfum ook zo lang zitten, en heeft het een lekkere geur?
white lily 2

De flacon die ik heb zit in een klein doosje. Het is volgens mij geen full size, maar daar kijken we nu niet naar. Het gaat om het product in de verpakking natuurlijk! Ik vind het doosje wel heel schattig, echt vrolijk.

 

 

White Lily thumbnail

Zoals ik al zei, dit is niet het full size product. Ach, het product is er, dus ik ben blij! Dit formaat is trouwens ook te koop bij de Kruidvat. Makkelijker om mee te nemen op reis.

De geur is verrukkelijk en ruikt naar lelies, wat de naam al eigenlijk verklapt. Het is niet heel sterk, wat mij gelijk aansprak. Subtiel en fris.

 

 

white lily 3

De parfum blijft best lang zitten. Het is natuurlijk geen Miss Dior en vervaagt wel na een tijdje, maar voor een drogisterij parfum is hij prima. Voor mensen die van bloemen houden, maar niet zo sterke geur willen zoals wanneer je in de bloemenzaak loopt, is dit het perfecte geurtje. Het heeft een zachte tint en met twee keer sprayen ben je er klaar voor.

Te koop bij Kruidvat 
The Master Perfumer White Lily 15ml           € 3,49 
The Master Perfumer White Lily 50ml         € 7,99

 

 

Wat gebruiken jullie body spray of parfum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *