Het is Pasen bij HEMA

Het is begin maart en zo ook bijna weer zover om geschilderde eitjes te verstoppen, je paas kostuum weer uit de kast te trekken en je huis te versieren met wat mooie paas takken. Je snapt hem al, het is bijna Pasen!

Verschillende winkels tonen hun mooiste paas producten in de etalages en zo ook onze oer-hollandse winkel HEMA! Zij hebben dit jaar nieuwe producten die passen bij dit lente-feestje. Van kaarsen in een vorm van een ei tot gehele kippenpakken voor de kids, je kunt het zo creatief niet bedenken of HEMA heeft het voor je.

Om jullie een beetje in de Paas-sfeer te brengen laat ik jullie HEMA’s mooiste paas producten zien. De paascollectie is al verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hun website.

 

 

image002

Decoreren
Een kaars in een vorm van een ei, konijn of kip. Het is weer geniaal HEMA. Breng de paas sfeer ook ‘s avonds in je huis! Versier je mooie paastakken met schattige mini-eitjes. Ik had deze vroeger al toen ik klein was, jullie ook?

 

 

 

image005

‘Paas-knutselen’
Nu iets wat je als kind altijd deed namelijk, eieren schilderen! Vroeger beschilderde je je eieren alleen met dat handige maak-je-handen-niet-vies-schilder-set, waar je simpel je ei tussen de nopjes vastzetten en draaide wanneer je een andere kant een kleurtje wilde geven.Tegenwoordig kun je veel meer doen met je paasei. Beplak hem met gekke oogjes of mooi paasachtig tape. Lekker creatief bezig zijn, daar hou ik van.

En nu het laaste ding, verstoppen die prachtige eieren!

 

 

 

image003-1

Als een echte (paas)kip of haas!
Hoe schattig zijn deze pakken. Zo kun je misschien nog gemakkelijker de geschilderde eieren vinden, want nu denk je niet alleen aan pasen maar je bent ook echt een paashaas! Je kunt natuurlijk ook een kip zijn, die zijn ook leuk. Verzamel je eieren in het vilten tasje dat heel gepast op een klein lief kuikentje lijkt en laat je eieren niet vallen!

 

 

 

 

image004

Paastafel
Nu je de eieren hebt gevonden, kun je de tafel ook nog eventjes snel versieren voordat je begint aan de paasbrunch. Dit vind ik eerlijk gezegd het leukste van Pasen ( ik hou gewoon lekker van eten hahaha! ). Gebruik makkelijke wegwerp bordjes die ook nog passen bij je servetjes.

 

Wat ga jij eigenlijk doen met Pasen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *