Personal | En plots was je er niet meer

Misschien heb je het al gelezen op Facebook of heb je het op mijn Instagram voorbij zien komen. Het verdrietige nieuws over mijn (stief)vader die plotseling is overleden op 22 juni 2017. Hij was pas 51 jaar en had eigenlijk geen lichamelijke klachten. Daardoor is het ook zo onwerkelijk en voelt het allemaal als een film die niet stopt. Een film zonder einde en geen goed verhaal. Het klopt gewoon niet in mijn hoofd wat er gaande is.

Mijn leven staat stil en zo ook mijn blog op dit moment. Ik ga het wel weer rustig oppakken, maar het is natuurlijk logisch dat mijn inspiratie ergens rondzwerft waar ik niet bij kan. Het leven gaat door en het is pas een paar weken geleden. Alsnog voelt het alsof het gisteren is gebeurd en de tijd stilstaat.

Lieve Eric, ik hoop dat je ergens je rust kan vinden en bij je broer, mama en papa bent.
Ik zorg voor mama <3

 

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: