Primark | Dry Shampoo

Ja, wat doe je als je een dagje vrij hebt. Juist, naar de Primark! Haha, ik doe dit niet altijd hoor
( alleen als ik mijn salaris heb gekregen hihi ). Primark is gewoon leuk om rond te snuffelen
en ja, het is lekker goedkoop he.

Nu kijk ik niet alleen rond bij de kleding en de schoenen, maar de make-up etc. sla ik ook zeker niet over. Zo kwam ik deze Dry Shampoo tegen in mini formaat. Die moet natuurlijk mee om te testen. Let’s go!

 

 

 

droogshamp 4

Deze droogshampoo sprak mij niet alleen aan omdat ik echt fan ben van dit soort producten, maar ook om het formaat. Klein en compact. Super handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld op vakantie, naar een festival om je even te fatsoeneren en ja als je geen tijd hebt gehad om je haren te wassen!

Ik gebruik deze Dry Shampoo denk ik vooral omdat mijn haar enorm snel vet wordt en het niet goed om je haar elke dag te wassen. De volume zie ik als een extraatje, maar is alsnog best belangrijk. Als je dan toch bezig bent met jaar haar ‘vetvrij’ te maken, dan mag er ook wel wat volume in 🙂

 

 

 

droogshamp 3

Zoals ik gewend ben van een droogshampoo kun je deze gemakkelijk sprayen. Je hebt ze ook in poedervorm, maar daar ben ik nog niet helemaal enthousiast over. Ik ga liever voor een spray, maar ken jij een goeie als poedervorm dan hoor ik het graag!

 

 

 

droogshamp 2

Dan de grote test. Oeh, hij ruikt erg lekker zeg! Het lijkt wel alsof ik bij de kapper zit en mijn haar wordt met shampoo gewassen. Zo, dat is zeker een pluspunt. En nu sprayen maar!

Oke, ik ben fan haha. Het is gemakkelijk aan te brengen en hij laat geen witte waas achter.
Ook geeft hij mijn haar een frisse uitstraling en ziet het er niet meer vet uit. Super!

Oh, en uhh volume? Jazeker!
Dit product zou ik zeker eens gaan uitproberen, ik ben ieder geval verkocht en zal het volgende keer weer meenemen als ik bij de Primark ‘even rondsnuffel’. En voor de prijs kun je hem zeker niet laten liggen!

 

Dit product is verkrijgbaar bij Primark in de winkel.
Dry Shampoo                       € 1,- euro

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: