Primark | Natural en Dramatic wimpers

De kerst is alweer voorbij, maar berg je glitterende oogschaduw en heftige nepwimpers nog niet op! We hebben ook nog Oud & Nieuw en natuurlijk de nieuwjaarsborrels. Ik deelde al mijn kerst make-up looks met jullie en nu is het tijd om de nepwimpers erbij te pakken van Primark.

Om een beetje af te wisselen heb ik gekozen voor Natural en Dramatic wimpers. Hou je nou niet zo van extreem, dan kun je ook dus voor natuurlijke wimpers gaan. Eens zien of Primark mij blij gaat maken met zijn wimpers, en of de lijm goed werkt die erbij zit. Op naar de lashes!

 

 

 

De wimpers zitten in opvallende doosjes waarbij je gemakkelijk kunt zien hoe de ze zijn. Heel fijn, want je wilt niet met heftige nepwimpers thuiskomen als je eigenlijk iets minder opvallend wilt gaan naar dat ene feestje. Ik kocht dus Natural en Dramatic van de PS… collectie van Primark. Lekker budget, maar dan moeten ze ook wel goed zijn natuurlijk!

 

 

 

In de verpakking zitten dus de wimpers, logisch, en een klein flesje lijm. Ik hoop echt dat die goede lijm is anders is het heel jammer want zo kun je niet genieten van je mooie wimpers.
De wimpers zijn wel iets te lang voor mij dus knip ik meestal een stukje af. Doe dit wel bij de kant van de minst lange wimpers, die in je ooghoeken komen, want je wilt niet dat het hele effect van je lashes af is. Drama!

 

 

 

 

Dit zijn de Natural lashes van Primark. Ik vind ze erg mooi omdat de wimpers verschillende lengtes heeft. Op deze manier krijg je een natuurlijk effect, en daar hou ik van. Ik ben heel benieuwd of de zwarte lijn alleen niet te zien is als ik ze opdoe.

 

 

 

Een foto van héél dichtbij met de Natural wimpers. Wauw, erg mooi! Het enige is, waar ik dus al bang voor was, de lijm werkt niet super goed. Ik heb betere lijm gehad helaas. Ik ben ook niet super goed met het opdoen van nepwimpers en ze zaten pas na de derde keer zoals ik wilde. Mijn tip, begin in het midden zodat je precies kan uitvogelen waar je je wimpers wilt hebben. Niet te dichtbij je ooghoek, dat is mijn favoriet.

 

Zoals je ziet laat de wimper in mijn ooghoek los. Ik heb dit meerdere malen vast gelijmd, maar hij blijft hier los gaan. Ook aan het einde van de wimpers, alleen gelukkig is dit niet te zien.

Ik vind ze wel erg mooi en ze hebben een natuurlijke uitstraling. Ze geven je ooglook echt iets extra’s en het is ook fijn als je daarna je ogen wilt schoonmaken, want je hebt geen mascara op gedaan. Deze keer geen panda!

 

 

 

Dan over naar meer glam namelijk met de Dramatic Lashes. Ze zijn lekker lang en zien er vol uit. Dit doet mij gelijk denken aan een heftige ooglook met veel glitter haha! Ik hoop zo dat deze mooi staan.

 

 

I love it! Wat een lange wimpers zeg, het is erg mooi! Het enige nadeel is dat ik wéér last heb van loslatende wimpers. Weer in de ooghoek en aan het einde. Dit is erg jammer en maakt de make-up look niet perfect. Om je look wat in balans te houden kun je gaan voor een zachtere kleur lipstick om je ogen nog meer op te laten vallen.

 

Je ziet hier duidelijk hoe de wimpers zijn opgeplakt, maar dat is logisch omdat de wimpers zo vol zijn van volume en daardoor de wimperrand iets dikker is gemaakt. Ik vind het wel heel mooi staan en ben zeker tevreden voor de prijs die Primark aanbied. Wel hoop ik dat ze wat gaan doen aan de lijm.

Conclusie: Mooie wimpers voor de kleine prijs, maar de lijm kun je beter vervangen voor een ander. De Natural Lashes zijn prachtig en geven een mooie natuurlijke look. De Dramatic Lashes zijn lekker opvallend en geven je ooglook wat meer glam.

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja, maar ik gebruik dan wel andere lijm.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker! Als iemand bijvoorbeeld een keer nepwimpers wilt proberen
is dit zeker een goede optie omdat het ook niet zo duur is. 

 

 

Dit product is te koop bij de filialen van Primark.

Ps…   Natural/Dramatic Lashes            € 1,50 euro

 

 

 

Welke nepwimpers gebruiken jullie graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *