REVIEW | Beautygloss Lashes By Eylure Pretty & Silky

Één youtuber waar ik elke dag de vlogs van kijk en waar ik nog steeds artikelen van lees op haar website, Mascha Feoktistova van Beautygloss. De grootste beautyblogger van Nederland, en zeker een groot voorbeeld van mij persoonlijk. Nu kwam Mascha met fantastisch nieuws. Ze heeft haar eigen nepwimpers gelanceerd in samenwerking met Eylure, de Beautygloss Lashes!

Tot mijn verbazing kreeg ik een pakketje binnen met twee van de drie wimpers, jeeeej! Het leuke is nog dat ik helemaal geen ervaring met nepwimpers heb, dus dit is gelijk een try-out. Benieuwd wat ik van de Pretty en Silky lashes vind? Lees snel verder!

wimpers 3

En zoals ik wel van Mascha was gewend, alles in pink! Dit is toch wel heel cute <3 Zoals ik al vertelde kreeg ik de Silky en Pretty opgestuurd en daar was ik super blij mee. Dit waren namelijk precies de wimpers waar ik heel nieuwsgierig van werd. Ze zijn namelijk niet te overdreven groot en BAM in your face! Gewoon rustig en subtiel, daar hou ik van 🙂

De Beautygloss Lashes zijn in samenwerking met Eylure geproduceerd en ontwikkeld. Eylure is van zichzelf als een goed en niet te duur merk, en daarom vind ik het ook tof dat zij nou juist met haar samenwerken. Een perfecte match!

wimpers 1 We beginnen eerst even met de vormgeving van de verpakking. Helemaal in de stijl van Beautygloss, maar aan de achterkant ook een duidelijke omschrijving van hoe je ze moet aanbrengen. Natuurlijk vormgeven met hartjes en roze. Ik vind het duidelijk en overzichtelijk. Ook de foto van het eindresultaat is prettig om te zien. Zo zie je duidelijk waar je ze in de hoek van je oog moet aanzetten. Erg fijn voor beginners zoals ik haha!

wimpers silky 8

We beginnen met de nepwimpers Silky, die ik op mijn verjaardag op had gedaan. Ze spreken mij aan omdat ze niet te opvallend zijn, maar wel mooi in balans van dikte en lengte.

wimpers silky 7

Bij alle wimpers zit een boekje bij en ook een klein flesje wimperlijm. Je kunt ook precies zien welke links en welke rechts moet, ook heel handig als je het voor het eerst doet hahahaha!

wimpers silky 6

Even een close-up. Wauw, ze zijn echt prachtig! De lijn waarmee je ze moet plakken is dun.
Ik denk dat je hierdoor de lijn niet ziet en het net lijkt alsof het je eigen wimpers zijn. Goals!
Ik heb er aan de zijkant wel een stukje afgeknipt, want ze zijn iets te breed. Als ik zo rond lees over nepwimpers, dan moet dat best vaak gedaan worden. Dus dat is gewoon normaal haha.

wimpers silky 5

Tada! Ja ik weet het, ze zitten niet helemaal goed bij mijn ooghoek. Toch voor de eerste keer nepwimpers aanbrengen vind ik het alsnog goed gedaan. *Geeft schouderklopje*. Ik vind ze trouwens echt prachtig! Ze zijn niet overdreven lang. Het zijn nette wimpers en daar hou ik wel van. Ik hoef trouwens geen extra mascara op te doen, want dit geeft al genoeg volume.

wimpers silky 1

Nog even van een afstand. Wauw, ik vind ze echt heel mooi staan! Goh, ik had niet gedacht dat ik dit zou kunnen eerlijk gezegd. Het ging mij best makkelijk af.

wimpers pretty 1

Dan nu over naar iets meer drama haha! De Pretty lashes zijn wat voller en lopen van kort naar lang. Dit zou voor een nog opener effect geven met veel volume. Ik ben benieuwd!

wimpers pretty 7

Je ziet wel vergeleken met Silky dat de lijn veel dikker is. Dat moet ook wel omdat er ook veel meer wimpers aan vast zitten. Eens kijken of dit moeilijker gaat met aanbrengen en of dit niet stoort met de uiteindelijke look.

wimpers pretty 6

Oh wauw! Nee dit is wel mijn favoriet hoor. Echt prachtig! Deze zijn wel veel dikker en meer aanwezig, maar ik vind het totaal niet storend. Ik zide wel dat ik hem nog veel strakker kan zetten, nu zie je nog wat bobbels. Ach, ik doe het ook voor het eerst.

wimpers pretty 2

Jep, ik ben verkocht. Dit geeft je look toch echt veel meer glamour. Het lijken net veertjes, hihi! Ik ben heel blij met dit resultaat, een perfecte look voor het uitgaan.

wimpers pretty 5

Ook nog even met een bril op, want ja ik draag altijd een bril. Jep, goedgekeurd. Hij raakt mijn glazen niet en ik kan gewoon normaal knipperen. Perfecto mundo! Natuurlijk is het effect nu wel minder, maar alsnog vind ik het mooi staan.

wimpers pretty 4

Eindconclusie: prachtige wimpers waar je u tegen zegt! Ik ben echt onder de indruk van de Beautygloss Lashes. Ze zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en ook de lijm droogt niet te snel of te langzaam op. Zo heb je ook nog genoeg tijd om te iets te verschuiven. En ja, het resultaat is verbluffend!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Je kan ze nog best vaak gebruiken, maar als ik dan weer eens wimpers wil dan ga ik voor Silky!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

Dit product is verkrijgbaar bij Etos.
Eylure Lashes Silky                     € 6,99 euro
Eylure Lashes Pretty                   € 7,99 euro

Hebben jullie wel een nepwimpers gedragen? En wat vonden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *