Review | Lash Volume lifting + Brow Mapping

Ben jij ook altijd nieuwsgierig hoe die meiden op Instagram van die perfecte wimpers en wenkbrauwen hebben en er bij schrijven #nomakeup. Ja hoe dan! Nou waarschijnlijk, of in ieder geval denk ik vaak, zit er wel wat achter. Zo laten ze dat gewoon doen door iemand waardoor het een paar weken blijft zitten. Ideaal! Dat wil ik ook eens proberen! Mijn lieve collega Alina wilde het een keer bij mij aanbrengen en daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Ik liet mijn wimpers doen door middel van een Lash Volume Lifting en mijn wenkbrauwen met Brow Mapping. Ik vertel jullie in dit artikel hier meer over. Heb jij wel eens dit laten doen?

Aanschouw mijn blote billen gezicht! Ik draag vaak genoeg geen make-up, maar zo op de foto vind ik het toch wel heftig. Zo leeg ziet het eruit. Mijn huid is op deze foto vrij rustig, ik moest wel een goede dag hebben voor zo’n foto vind ik zelf haha!

De reden van deze foto is dus als ‘before’ gezicht, want zoals ik al vertelde laat ik mijn wimpers en wenkbrauwen doen. Ik ben zo nieuwsgierig hoe het hele proces in zijn werking gaat en hoe het bij mij zou staan. Normaal doe ik mijn wenkbrauwen tekenen met een wenkbrauwpotlood, gel of poeder. Dit is alleen vaak een flinke klus, dus dit zou ideaal moeten zijn. Lekker makkelijk s’ochtends!

Zo zijn mijn wimpers zonder Lash Volume Lifting en zelfs zonder mascara. Je ziet duidelijk dat ik veel blonde haartjes heb. Zeker aan de zijkanten zoals in mijn ooghoek. Ook zijn mijn wimpers niet mega vol en met mascara krijg je nooit het effect van Lash Volume Lifting. Dat is toch hele andere koek. Ik ben wel tevreden over mijn wimpers, maar was toch echt heel benieuwd hoe het zou zijn als ik het zou laten doen!

Dit is gek om te zien! Hier was Alina bezig met mijn wimpers liften, oftewel Lash Volume Lifting. Ze plakt als het ware mijn wimpers omhoog zodat ze ze kan liften en verven. Dit voelt een beetje apart, maar eerlijk had ik het heftiger verwacht. Gewoon relaxen en wachten totdat ze klaar is, want je ligt wel een tijd stil. Na het openen van je ogen moet je wel tranen, maar dat is normaal. Het effect is echt prachtig!

Tada, zie hoe mooi mijn wimpers en wenkbrauwen zijn! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Brow Mapping in model gebracht. Dit betekent dat ze je wenkies op maat epileert, knipt en verft. Helemaal in jouw eigen stijl, smaak en met speciale meettechnieken.

Mijn wimpers zijn hier al prachtig van kleur en flink gelift, maar nog wel nat. Je mag er 24 uur niet aan zitten en daarna moet je goed met water en door middel van wrijven afmaken. Het resultaat zie je zo!

Nog even een before en after foto, wat een verschil he! Zo mooi strak en gelift. Love it en ga het zeker nogmaals doen! Ik had in de eerste instantie gedacht dat het niet bij mij zou staan zo strak mijn wenkbrauwen, maar ik vind het super.

Dit is een selfie die ik maakte een paar dagen nadat Alina mijn wenkbrauwen en wimpers had gedaan. Ik heb mascara opgedaan en verder niets aan mijn wimpers en wenkies gedaan door de Brow Mapping! Dit is echt zo fijn en makkelijk. Zie hoe mooi gelift en gekleurd mijn wimpers zijn, prachtig!

Mijn wimpers hebben zeker 6 weken in een mooie krul gezeten.

Super bedankt Alina <3

Woon je in de buurt van Zutphen en wil je dit ook? Je kunt haar bereiken via haar Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.