Review | Lisa’s Choice Gluten free

Ten eerste natuurlijk fijne feestdagen gewenst aan iedereen! Het is vandaag 1ste kerstdag en ik schrijf nog even, voordat ik naar familie ga, een artikel over Lisa’s Choice Gluten Free. Ik moest deze producten echt even met jullie delen voordat het kerstfeest gaat beginnen!

Ik kreeg namelijk een heel leuk pakketje binnen met producten van Lisa’s Choice Gluten Free, allemaal koekjes! Nou blijer kan je mij niet maken zo voor de feestdagen hihi. Nu ben ik wel heel benieuwd of deze koekjes net zo lekker zijn als ‘normale’ koekjes met gluten. Veranderd dit de smaak?

Andere reviews over eten:
Floor17 – Lekker eten
Wat heb ik gegeten op Kreta?
Boek – Miljuschka’s Food Trucks
Boek – Heel Holland Bakt FeestZo ik begin de dag met een kopje thee en 2 glutenvrije koekjes ( Op één been kan je natuurlijk niet staan ). Echt een goed begin van een kerstochtend! Ik probeerde eerste de stroopwafel uit, die was echt onwijs lekker moet ik zeggen! Dat had ik echt niet verwacht zo lekker zacht van binnen, precies zoals het hoort.

Daarna het Choc Chip Cookie, jummie! Deze vond ik wel wat droog, maar de stukjes chocolade erin maakt het helemaal weer goed. Ik zat wel vol na al die koekjes hahaha!

En dan over na het grote werk haha! De Lisa’s Choice Gluten Free Choc Butter Cookies, Vanilla Crunch Cookies en de Lemon Butter Cookies. Het is in ieder geval leuk verpakt!

Deze koekjes zijn ook nog eens 100 % biologisch, nog een pluspunt vind ik zelf. Nu even kijken of ze lekker zijn.

Oh my, ik ben echt fan van de Lemon Butter Cookies. Wat zijn die heerlijk zeg! De Choc Butter Cookies smaken hetzelfde als de grote Choc Butter Cookie die ik hiervoor heb geproefd. Ik ben er ook achter hoe je ze het beste kan eten, met een grote kop thee! Ze zijn wat aan droge kant maar met thee overheerlijk. De smaak is super.

Conclusie: Koekjes met een heerlijke smaak, maar sommige zijn wel wat droog. Dit is simpel op te lossen met een kopje thee erbij. De stroopwafel is mijn favoriet en ook de Lemon Butter Cookies laat ik zeker niet staan!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker als iemand graag van biologisch en/of glutenfree eten houd.


De producten van Lisa’s Choice Gluten Free zijn verkrijgbaar op de website van Lisa’s Choice, Glutenfreewebshop, Glutenvrijemarkt, Ahealthylife en Picnic. Ook te koop in de groothandels Hanos, Kweker, Natudis en Udea.Grote verpakkingen cookies 100 gr   € 3,49 euro   
Losse cookies 1 st. € 0.95 euro   


Eten jullie biologisch en/of glutenvrij?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: