Review | Wereldkaart op canvas

Wat is het toch heerlijk om je huis zo in te richten zoals jij wilt. Ik woon nu een tijdje samen met mijn vriend en stukje bij beetje geven wij het onze eigen stijl. Het wordt steeds meer ons huisje.

Toch blijft het moeilijk om het zo in te richten naar smaak van jullie beiden. Dat kan wel eens verschillen, maar je moet er wel samen uit komen. Wij zijn al een tijdje op zoek naar iets leuks voor op de muur boven het dressoir. We kwamen er maar niet uit. Totdat ik iets mocht uitzoeken voor een samenwerking en een wereldkaart mocht bestellen. Dat vonden we allebei een heel tof idee voor in huis!

Samen kozen we een wereldkaart op canvas uit in onze smaak en dat is deze in vintage stijl geworden. Ik vind hem zo goed passen bij ons interieur!

Wereldkaarten.nl is trouwens een onderdeel van FotoCadeau. Zij hebben een ruime keuze uit o.a. foto op canvas en posters!

Het is een vrij grote wereldkaart namelijk 120 x 80 en past dus perfect boven het dressoir. De details zijn heel mooi geeft een vintage gevoel door de lijnen en lettertypen die is gebruikt.

Ik ben helemaal happy met mijn aankoop! En zeker met de stijl die wij hebben gekozen. Het geeft net iets meer op de witte saaie muur. Hou je niet van canvas? Misschien is dan een mooie foto op plexiglas een tof idee voor in je huisje!

Deze webshop biedt oneindig veel mogelijkheden in afmetingen, stijl, omlijsting en materiaal. Het is ook mogelijk om een ophangsysteem erbij te bestellen. Heel handig want zo kun je gelijk aan de slag!

Vintage Canvas    90 x 60 € 79,95 euro  
Vintage Canvas    120 x 80     € 119,95 euro   
 

Wat vinden jullie van een wereldkaart in huis?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: