Rio Rosa Mosqueta | Day And Night Cream

Het is altijd zoeken naar de perfecte dag en nachtcreme voor je huid. Dan is hij weer te vet of verzorgd hij de huid helemaal niet. Grrr, zo vervelend! Nu heb ik weer een nieuwe creme geprobeerd, en wel een maand lang, en wel de Day And Night Cream van Rio Rosa Mosqueta. Een merk dat ik helemaal niet kon, maar ik sta overal voor open. Op naar de test!

 

 

rosa 1

Ja je zal wel denken, Anti-Ageing? I know, maar de meeste cremetjes zijn nou eenmaal zo. Ik wil het toch proberen. Het merk Rio Rosa Mosqueta ken ik dus helemaal, maar toen ik dit product won via Facebook was ik wel heel benieuwd naar dit merk.

Rio Rosa komt uit England, Brighton. Ze halen hun kruidensupplementen uit Brazilië en dat is allemaal organic. Ook 4 belangrijke punten namelijk: Eerlijke handel, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en compromisloze kwaliteit. Hm, klinkt goed!

 

 

 

rosa 2

Zoals je ziet op de achterkant van het doosje waar het potje in zit, no nasties! Dat klinkt altijd goed, vinden jullie ook niet? Ook zie ik staan, tussen alle nasty producten, ook nog dat het niet op dieren wordt getest. Super goed, dan wil ik het product echt gebruiken!

 

 

 

rosa 3

Nu begon te test. Ruim één tijd heb ik deze dag en nachtcreme gebruikt. Meer als dagcreme, maar dat komt omdat ik dit nooit vergeet. Haha oeps…

Ik vind het een heel fijn product. Hij trekt goed in en ruikt heerlijk. Gewoon lekker fris! Ook zijn mijn droge plekken wel iets minder, maar alsnog zorgt het er niet voor dat het helemaal verdwijnt. Deze pot gaat wel zeker op, want het is een fijn product en trouwens ook helemaal niet duur!

 

Dit product is te koop bij natuurvoedingswinkels, gezondheidswinkels en online op de website.
Rio Rosa Mosqueta       50 gr              € 14,95 euro

 

Welke creme gebruiken jullie voor het gezicht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *