Rituals | Fortune Scrub Organic Mandarin & Yuzu

Zo’n winkel waar ik het liefst het hele assortiment leeg koop, ik heb het over Rituals! Dit vind ik toch zo’n fijne winkel, ze hebben ook echt alles. Van geurstokjes tot zachte scrub voor je lichaam. Dat laatste, daar gaat deze review over. Namelijk over de Fortune Scrub Organic Mandarin & Yuzu. Jep, typisch Rituals om er zo’n aparte naam aan te geven. haha!

Ik ben gek op scrub, maar soms zijn ze of te zacht of te hard waardoor ik rode plekken krijg. Het is een eindeloze zoektocht naar de perfecte scrub. Ik ben daarom heel benieuwd hoe deze Fortune Scrub gaat bevallen.

Andere reviews van Rituals:
The Ritual Of Light Foaming Shower Gel
Yogi Flow schuimende showergel
Vitality & Energy Mask

Deze Fortune Scrub van de lijn Organic Mandarin & Yuzu komt in dit geval uit The Ritual Of Laughing Buddha Revitalizing Treat geschenkset. Wat een naam he? Mijn moeder is namelijk niet zo gek op scrubs en geeft ze dan met veel liefde aan mij. ( heb nu ook een grote tube gekregen trouwens! ).

Even terug naar de Fortune Scrub. Dit is een mild reinigende bodyscrub die onder de douche transformeert in een zijdezachte scrubcréme van schuim. Het woord ‘schuim’, daar word ik altijd vrolijk van bij Rituals!

Weetje: Wist je dat Rituals dierenproefvrij is? Dat vind ik nou geweldig!

Deze scrub zal niet alleen de huid scrubben, maar reinigt het ook op milde wijze. Hierdoor voelt de huid super zacht aan. En dan nog over de geur. Het deed mij eigenlijk een beetje denken aan de winter door de Sinaasappel en Ceder die erin is verwerkt. Heerlijk zeg!

Ik gebruik deze scrub 1 à 2 keer per week voor mijn bovenarmen en bovenbenen. Hier heb ik namelijk last van kleine pukkeltjes en met scrubben vermindert dit heel snel!

Conclusie: Een hele fijne en milde scrub. Je hebt niet veel nodig om je lichaam goed te kunnen scrubben, en dat vind ik een groot pluspunt aangezien de prijs iets hoger ligt dan normaal.
Hij ruikt heerlijk naar sinaasappel en ceder, wat mij doet denken aan het bos met een klein vleugje citrusvrucht <3

Zou ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker! Heerlijk om voor jezelf te kopen of om iemand cadeau te geven.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk en zeker als ze van een zachte scrub houden.

Dit product en deze collectie is verkrijgbaar bij Rituals zowel in de winkel als online.
Fortune Scrub                                                               150 ml          € 10,00 euro

The Ritual Of Laughing Buddha Revitalizing Treat   (4 producten)      € 19,50 euro

Gebruiken jullie een scrub voor je lichaam, en welke is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *