Rituals | Refreshing Tea: Hammam Mint

Het is weer tijd voor die momenten van het jaar dat je met een dekentje op de bank je favorieten serie of film kijken en tegelijkertijd geniet van een lekker warm kopje thee. Maar wat voor thee? Ik probeerde de Refreshing Tea van Rituals uit in de smaak Hammam Mint.
Is dit de thee die ik ga drinken tijdens de wat koudere dagen?

 

Vorige reviews van Rituals:
Fortune Scrub Organic Mandarin & Yuzu
The Ritual Of Light Foaming Shower Gel
Yogi Flow Schuimende Showergel
Vitality & Energy Mask

 

 

 

Deze Hammam Mint Tea van Rituals kreeg ik cadeau van mijn vriendin en hij lag al een tijdje op mij te wachten op uitgetest te worden. Ik vond het namelijk een luxe product wat zeker een plekje krijgt op mijn blog.

Deze verfrissende groene thee met munt is 100% natuurlijk en dat spreekt mij gelijk aan! Rijk aan antioxidanten en rond deze tijd van het jaar goed voor je weerstand vind ik.

 

 

 

 

Wat ik zo fijn vind aan mint thee en groene thee is dat het lekker licht is. Ook is het heerlijk om te drinken als je vaak last hebt van maag en/of buikpijn. Om je lichaam even rust te geven <3

 

 

 

 

Conclusie: Een heerlijke thee voor de wat koudere dagen. Niet te sterk, zelfs niet als je per ongeluk je zakje te lang in je kopje laat zitten. Perfect in balans met green tea en de mint smaak. Perfect!

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Oh zeker als ze van mint en groene thee houden!

 

Zou je het product nogmaals kopen?
Ja dat denk ik wel, want hij is heerlijk.

 

 

Dit product is verkrijgbaar bij Rituals zowel in de winkel als online.
Refreshing Tea Hammam Mint               20 piramides         € 4,50 euro

 

Welke thee vinden jullie nou het lekkerst? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *