Rituals | Scented Candle Ritual Of Dao

Wat in mijn huis echt niet moet ontbreken zijn geurkaarsen. Sowieso vind ik kaarsen in huis heel veel sfeer geven, maar een geurkaars is dan wel echt mijn favoriet. Zeker de kaarsen van Rituals. Iets luxer en branden ook vele malen langer. Ook is de geur intenser! Ik reviewde de Rituals Scented Candle Ritual Of Dao met een zachte geur van witte lotus!

Andere Rituals reviews:
Rituals – The ritual of hammam sea salt hot scrub
Rituals – Botanical extract day cream soft cleanser
Rituals – Refreshing tea hammam mint
Rituals – The ritual light douche foam

Kijk hoe mooi en subtiel deze geurkaars is. Hij past in elk interieur omdat hij strak en één kleur heeft als buitenkant. Ze hebben een hele rij verschillende geuren, maar deze geur vind ik misschien wel het lekkerst voor de koude winterdagen.

De Rituals Scented Candle met de geur van The Ritual Of Dao creëert een gezellige warme sfeer in huis. Hij ruikt heerlijk naar een combi van witte lotus en Yi Yi Ren ( Sint-Jobstraanzaden ). De kaars is gebaseerd op 70% natuurlijke wax en biedt een pure ontspanning. De brandtijd van de kaars is 50 uur, maar als je hem een uurtje per dag aan hebt ruikt je huis al genoeg naar Rituals. Heerlijk!

Dit product is een ‘Clean Beauty’ product. Dat wil zeggen dat hij vrij is van bekritiseerde ingrediënten – zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit! Denk daarbij aan siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de uitgesloten ingrediënten! Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

Conclusie: Wauw, wat een prachtige kaars en wat ruikt hij super! Je waant je in de wereld van The Ritual Of Dao met een heerlijke witte lotus geur. Ik brand deze kaars één uurtje en het hele huis is in Rituals sferen. Je doet dus heel lang met deze geurkaars!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk! Ook leuk om cadeau te geven 😉


Dit product van Rituals is verkrijgbaar bij o.a. Rituals en bij Douglas in de winkel en online. 

Rituals Scented Kaars The Ritual Of Dao  290gr   € 19,90 euro   

Wat vinden jullie een lekkere geurkaars?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *