Rituals | The Ritual Of Light Foaming Shower Gel

Hebben jullie ook zulke leuke cadeaus gekregen voor kerst? Ja I know, het is alweer een tijdje geleden dat we met z’n alle rond die versierde dennenboom zaten. Ik moest gewoon nog even een review plaatste over een product dat ik nog had ontdekt omdat het uit een nieuwe collectie komt. Ik heb het over de The Ritual Of Light Foaming Shower Gel van Rituals die uit de nieuwe collectie komt die geïnspireerd is door de eeuwenoude lichtrituelen van over de hele wereld.

Ja hallo, met zo’n verhaal ( en geur! ) moet ik echt even ervoor gaan zitten en een uitgebreid artikel schrijven voor jullie. Het is ieder geval een hele speciale geur en ben dus heel nieuwsgierig of dit echt iets is voor mij.

 

Andere reviews van Rituals:
Yogi Flow schuimende showergel
Vitality & Energy Mask

 

 

 

Dus, The Ritual Of Light collectie bevat een lichaamsscrub, doucheschuim en een bodycrème. Huppa, je bent helemaal ondergedompeld in de wereld van Rituals en lichtjes. Althans dat moet het denk ik voorstellen. De verpakking doet mij wel gelijk denken aan zo’n lichtjesspektakel. Die tijd dat ik in Thailand was op het eiland Koh Lipé. Wat was dat mooi zeg!

 

Wisten jullie dat Rituals dierenproefvrij is? Jazeker! “Wij testen onze producten en ingrediënten nooit op dieren en wij laten ook geen dierproeven door derden uitvoeren.bron. Dus dat weten we dan ook weer, heel fijn om te weten.

 

 

 

 

De geur van deze collectie, en dus ook van deze Foaming Showergel, bestaat uit de verfrissende eigenschappen van een heerlijke zoete sinaasappel met een vleugje kaneel. Dit klinkt in mijn oren nu al goed!

Deze collectie helpt je even gas terug te nemen en je geest tot rust te brengen bij het licht van een flakkerende kaarsvlam, om je te inspireren je leven te vullen met meer compassie, vriendelijkheid en liefde.’ Wat een prachtige woorden van Rituals. Ze beschrijven het altijd zo fijntjes en rustgevend. Nu hopen dat dat ook zo gaat werken. Heb wel wat rust nodig 😉

 

 

 

 

Conclusie: wat een heerlijke geur heeft deze schuimende douche gel, en mensen ik word er serieus eventjes rustig van. Het geeft een soort zen-moment en zorgt dat je even tot jezelf komt. Dit is geen grap, ik werd echt even zen haha!

Je ruikt goed de geur van sinaasappel en kaneel, en die combi is verrukkelijk. Je hebt, zoals ik al wel had verwacht van Rituals, een heel klein beetje nodig om je hele lichaam in te soppen. Echt maar een klein beetje, je hebt snel teveel en dat is natuurlijk zonde.

 

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker, maar ik moet wel snel inslaan want het is een limited edition!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.

 

Dit product en deze collectie is verkrijgbaar bij Rituals zowel in de winkel als online.
Let op, deze zijn is een limited edition! 

 

The Ritual Of Light Shower Foam       200 ml          € 8,50 euro

 

Wat is jouw favorieten product van Rituals?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *