RITUALS | The Ritual Of Hammam Sea Salt Hot Scrub

Geniet jij ook zo van de producten van Rituals? Ik wel! Zeker de lichaamsproducten, daar kan ik echt intens van genieten. Al een tijdje in gebruik, maar toch nog geen artikel over geschreven, The Ritual Of Hammam Sea Salt Hot Scrub! Lees hier het artikel en waan je in de hammam wereld van Rituals. Verzorging en zen…

Reviews van Rituals:
Rituals – Botanical extract da -cream soft cleanser
Rituals – Refreshing tea hammam mint
Rituals – Fortune scrub organic mandarin yuzu
Rituals – The ritual light douche foam

Deze Sea Salt Hot Scrub van The Ritual of Hammam lijn is een voedende lichaamsscrub op basis van puur zuiverende zeezout. Vergeet ik zeker niet een vleugje verwarmende Gember en de verfrissende Eucalyptus waardoor het voelt alsof je in de sauna bent!

Dit product van Rituals zuivert de huid intensief en zorgt voor een voedend scrub-effect. Ook geeft het de huid een zacht tintelend gevoel, heel fijn!

Zien jullie ook de intens blauwe kleur in het potje, het is net de zee! Nu nog het strand erbij en het plaatje is compleet. Wat ruikt het heerlijk fris naar eucalyptus en gember!

Deze lichaamsscrub met zeezout geeft je gelijk een flinke oppepper zowel aan je huid als aan je humeur. Je vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon en je begint of eindigt je dag helemaal zen.

Conclusie: Wat een heerlijk product is dit om je huid even goed te scrubben en even een moment voor jezelf te creëren. Mijn huid voelt warm aan bij het gebruik en de geur van eucalyptus komt gelijk vrij. Ik had echt een spa-momentje in mijn badkamer! Ook voelt mij huid zeer zacht en verfrist aan. Een voedende en zachte huid is het resultaat. Oh en mijn humeur was op en top!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Dit is mijn favorieten lichaamsscrub, natuurlijk koop ik hem weer!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk, ook leuk om cadeau te geven!


De producten van Rituals zijn verkrijgbaar in de Rituals winkels en bij de Douglas zowel in de winkels als online.

The Ritual Of Hammam Sea Salt Hot Scrub 450gr   € 17,50 euro  

Welke geurlijn vinden jullie lekker van Rituals?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *