Rituals | Yogi Flow schuimende showergel

Het is al een tijdje geleden dat ik jarig was ( serieus maart, waar ben je gebleven ), en ik van vrienden en familie leuke cadeautjes kreeg. Ik ben ook vaak zuinig op wat ik krijg en zeker als het producten zijn van Rituals. Van mijn oom en tante kreeg ik deze Yogi Flow schuimende showergel van Rituals.

Hij lag dus al een paar maanden in de kast, omdat ik altijd eerst mijn andere producten op maak die bijvoorbeeld al open zijn. Nu waren die op en kon ik eindelijk genieten van deze geur onder de douche. Lees in dit artikel wat ik van deze showergel vind en misschien zet jij hem ook op je birthday-list!

 

 

 

 

rituals foam 4

Zoals ik Rituals ken, was ook deze showergel verpakt in een vrolijke flacon. Dat vind ik wel een sterk punt van Rituals, ze hebben echt uitgebreide thema’s voor hun producten. Elke keer verschillend, daar hou ik van en zoveel keus!

 

 

 
rituals foam 1

Zo ziet het schuim eruit. Niet veel bijzonders, maar wel heerlijk smooth. Het lijkt wel een wolkje haha. Toen ik dit wolkje creëren kwam er een heerlijke bloemige geur vrij. Ik had gelijk zin om onder de douche te springen!

Dus ik sprong onder de douche om mij eens goed schoon te poetsen haha, ik weet echt niet hoe ik dit moet verwoorden. Ik ging dus douche. De geur van roos en amandelolie was heerlijk en je hebt maar weinig nodig om je hele lichaam goed in te kunnen smeren.

 

 

 

rituals foam 5

Conclusie: Een heerlijke schuimende showergel genaamd Yogi Flow wat een super product is! Je hebt maar een ‘wolkje’ en het ruikt bloemig naar roos <3 Ook verzorgt het je huid goed, want serieus mijn huid was zeker zachter geworden.

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker. Het ruikt heerlijk!

 

Dit product is verkrijgbaar bij Rituals online en in de winkel.
Yogi Flow schuimende douchegel         200 ML        € 8,50 euro

 

 

Wat is jouw favorieten Rituals product?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *