Rodial | Dragon’s Blood Eye Masks

Soms kom je van die aparte namen tegen van producten en denk je, goh maar wat doet het eigenlijk dan? Wat is daar zo bijzonder aan? Dat had ik met de Dragon’s Blood lijn van Rodial. Dragon’s Blood? Jawel! Die naam maakte mij zo nieuwsgierig en vond het dan ook geweldig toen ik de Dragon’s Blood Eye Masks binnen kreeg om te reviewen. Ik leg in dit artikel uit wat dit ingrediënt precies doet voor de huid en natuurlijk een uitgebreide review van de Eye Masks.

Een tijdje geleden reviewde ik al de Hollywood’s Best Kept Secret Fruitzuurpeeling van Rodial en was daar erg over te spreken. Hopelijk gaat dit product mij ook veel goeds doen! Hebben jullie al ervaring met dit merk?

Oh! Alle producten van Rodial zijn dierproefvrij en vegan. Geweldig!

 

 

Dus, Dragon’s Blood, wat is dit eigenlijk precies?
Eigenlijk is het het sap van de Drakenbloedboom, een plant die voorkomt op de Canarische Eilanden, Kaapverdië en Madeira. Deze plant is vrijwel niet meer in het wild te vinden, en is een langzaam groeiende plant die er 10 jaar over doet om een hoogte van meer 1 meter te bereiken! ( en hij wordt 12 meter hoog, dus dat duurt wel even ).

Wat doet dit ‘drakenbloed’ precies in het product?
Deze sap legt een beschermende, op huid lijkende film over de huid, waardoor roodheid en ontstekingen verminderen. Echt een beschermlaag tegen bijvoorbeeld vuil uit de lucht. Het is dus ook ideaal voor een gevoelige en/of gestreste huid. De huid zal er frisser en minder bleek uitzien, verkoelt en kalmeert de huid direct bij gebruik. Er zitten dus heel veel voordelen aan dit drakenbloed!

 

Deze Dragon’s Blood Eye Masks zijn dus uit de lijn van Rodial met de oranje verpakking.
Er komen nog heel wat reviews online, dus hou de blog goed in de gaten 😉

Dit product zorgt voor een sterke hydratatie van het kwetsbare gebied rond de ogen met Rodials unieke drakenbloedcomplex. Je huid wordt gekalmeerd en frist gelijk op terwijl arnicaextract helpt om de zwellingen ( de wallen waar wij allemaal groot fan van zijn, NOT ) terug te dringen. Dit zorgt voor die frissende en heldere blik, alsof je net 10 uur achter elkaar goed hebt geslapen.

Ik liet het masker zo’n 20 minuten erop zitten en merkte dat het heerlijk koel werd.
Een fijn gevoel waarbij je even tot rust komt. Een goed excuus om even lekker te relaxen!

Conclusie: Een fijn en verfrissend product om je even op te frissen! Voor mensen met bijvoorbeeld wallen zou dit een perfect product zijn omdat zelfs bij mij ( niet veel wallen )
er al een beetje verschil in ziet als ik het heb gebruikt. Mijn huid is ook meer gehydrateerd
en zacht.

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Nee, omdat ik niet echt last heb van wallen etc.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Als iemand op zoek is naar eye masks, zal ik zeker deze aanbeleven!

 

Deze producten van de Rodial zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL, online en in de winkel.

Rodial  Dragon’s Blood Eye Masks           8 stuks      €39,00 euro

 

Wat is jullie ervaring met eye masks?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: