Rodial | Dragon’s Blood XXL Lip Plumper 

Nu heb ik al geschreven over de Rodial Dragon’s Blood Eye Masks en de Velvet Cream. Nu is het tijd voor het een na laatste product van deze verzorgingslijn namelijk de XXL Lip Plumper!

Ik ben zo nieuwsgierig naar de werking van deze Lip Plumper, want werkt het nou echt?

Andere reviews van Rodial:
Dragon’s Blood Velvet Cream
Dragon’s Blood Eye Masks
Hollywood’s Best Kept Secret Fruitzuurpeeling

 

 

 

Zoals jullie kunnen lezen in de andere reviews van de Dragon’s Blood lijn van Rodial ben ik erg tevreden over de producten en hoop ook dat deze XXL Lip Plumper aan mijn favorieten kan worden toegevoegd. Ik ben namelijk helemaal gek op de Velvet Cream die ik elke dag gebruik!

Alle producten van Rodial zijn dierproefvrij en vegan! <3

 

 

 

 

Deze XXL Lip Plumper van Rodial moet ervoor zorgen dat je lippen voller worden. Dit vochtregulerende wondermiddel voed de huid van je lippen door de hydraterende vitamine E en Baobab-olie in het product. Ook kun je het zien als een niet plakkerige lipgloss met een zachte perziksmaak. De lippen zouden direct voller lijken, en daar ben erg benieuwd naar!

 

 

 

De applicator is fijn in gebruik omdat het een soort kwastje is. Ook moet je aan de onderkant drukken om product uit de stift te krijgen. Prettig, want zo krijg je nooit teveel in één keer eruit en dat zou zonde zijn. Ik maakte na gebruik wel de kwast een beetje schoon op een zakdoekje zodat ik hem volgende keer weer schoon kan gebruiken 😉

 

 

 

Dit zijn de before en after foto’s. Ik moet eerlijk zijn, want dat is de kracht van mijn blog. En om eerlijk te zijn ben ik niet enthousiast over de XXL Lip Plumper van Rodial.  Zoals je ziet weinig verschil helaas. Mijn lippen zijn wel wat vetter en minder droog, maar groter? Nee dat niet jammer genoeg. Ik liet het product ook een tijdje op mijn lippen zitten maar ook dat mocht niet baten. Ook vond ik de smaak van het product niet lekker en dat is een tegenvaller.

 

 

 

Conclusie: Helaas weinig verschil bij mij te zien. Wel vind ik dat mijn lippen verzorgd aanvoelen en dat is natuurlijk heel fijn. Ik had alleen wat meer verwacht van het ‘plump’ gedeelte. Misschien dat het bij andere wel werkt 🙂

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Nee, helaas.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Nee in dit geval niet. De andere producten van de lijn wel!

 

Dit product is verkrijgbaar op de website van Rodial en Ici Paris XL, online en in de winkel.

Rodial  Dragon’s Blood XXL Lip Plumper    3ml    27,16 euro / 27 punten
( de prijs geldt bij inlevering van spaarpunten bij Ici Paris XL )

 

Wat is jullie ervaring met een lip plumper?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *