Rosalique | 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formule Gezichtscrème

Het is al wel een stuk minder geworden, maar roodheid in mijn gezicht heb ik altijd al gehad. Zeker na het reinigen van mijn gezicht of met koud weer buiten, dan ben ik soms net een tomaat! Ik heb daar vaak moeite mee en draag dan make-up om het wat te verbergen. Gelukkig vind ik make-up ook leuk om te gebruiken, maar soms heb ik een dag en denk ik had ik maar niet zo’n rode gloed. Nu kreeg ik een heel tof pakketje met producten om uit te proberen en je raadt het misschien al. Er zat een product bij voor roodheid in het gezicht! De Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formule Gezichtscrème. Niet alleen als crème maar ook als primer te gebruiken! Zijn jullie ook benieuwd? Lees snel verder!

Reviews van gezichtscrème’s:
My Clarins – Re-boost refreshing hydrating cream
Bergman – Beauty care laser repair creme
Chanel – Hydra beauty creme serum
Biotherm – Aquasource gelcreme

De Rosalique’s 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula is eigenlijk een lichte concealer, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden of als primer. Het bedekt niet alleen de roodheid in het gezicht, het beschermt namelijk ook met maar liefst SPF50. Het beschermt tegen UVA als UVB-zonnestralen! Super fijn voor een hele gevoelige huid voor de zon. Eigenlijk moet je altijd een zonbescherming gebruiken. Zelfs in de winter, maar ook ik ben daar soms te lui voor. Het is dan ook fijn dat hier al gelijk zo’n mooie hoge factoor in zit!

Rosalique bevat o.a. A-Bisabolol. Dit ingrediënt werkt ontstekingsremmend waardoor de roodheid vermindert. Denk daarbij ook aan Acne, Rosacea of Couperose. Ook voedt het de huid met provitamine B5 en Sheaboter. Voor de verzachtende werking heeft het als extra nog het unieke vulkanisch mineraal Zeoliet.

En op nummertje 5 van de actieve ingrediënten staat Urea, wat de huid optimaal hydrateert. Een ongelijkmatige teint en kleur wordt in balans gebracht en geeft een mooie egale huid!

Kijk hoe groen! Jullie weten dat groen bekend staat tegen roodheid. De bioactieve ingrediënten bieden een zachte en vooral pure behandeling tegen deze roodheid en irritaties in het gezicht. Denk ook aan veroudering en een droge huid. Huidherstel en regeneratie worden gestimuleerd.

Gebruik
Rosalique’s 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula brengt u in de ochtend aan als onderdeel van uw dagelijkse routine. Indien nodig gedurende de dag herhalen. Je kunt hem ook gebruiken alleen als primer om je huid een egale teint te geven voordat je je foundation aanbrengt.

Ingekapselde huidkleurige micro-pigmenten camoufleren en bedekken direct de (rode) huid en een onregelmatige teint. Je kunt de kleur ook opbouwen. Start eerst met een kleine hoeveelheid crème en masseer dit zacht op de huid. Herhaal dit voor een diepere teint. Ook is dit geschikt voor de nek en decolleté.

Ingrediënten
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide, Octocrylene, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide (nano), Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, CI 77492, Urea, Butyrospermum Parkii Butter, Zeolite, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Bisabolol, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Isopropyl Myristate, Panthenol, Ethylhexyl Triazone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Silver Chloride, Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Alumina, Piroctone Olamine, Simethicone, CI 47005, CI 42090, CI 77491, CI 77499  


Let niet op mijn te droge uitstraling, ik had geen betere foto haha! Maar even. Wow, je ziet duidelijk een verschil met mijn linker en rechterkant! Het rode is volledig weg en mijn huid voelt zacht aan. Ik vind ook dat mijn gezicht er minder vermoeid uitzien met de Rosalique crème. Wat vinden jullie?

Ongeveer 8 weken gebruiken voor een volledige behandeling en een beschermend effect. Rosalique’s 3-in-1 Anti-redness Miracle Formula is niet-comedogeen en kan worden gebruikt als foundation of concealer.

Conclusie: Een heel mooie product! Met alleen deze primer en een lichte poeder durf ik mij wel te tonen als mijn huid extreem rood is. Het voelt zacht en verzorgd. Wel doe ik er nog mijn eigen verzorgingsproduct onder voor extra voeding. Ook top dat er zo’n hoge SPF is zit, dat mag van mij wel vaker in producten zitten.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het wel!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Als zij ook last hebben van roodheid dan zeker.


Dit product van Rosalique is verkrijgbaar bij o.a. deonlinedrogist.nl, Bol.com en Douglas in de winkel en online. 

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Gezichtscrème 30ml € 30,25 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Wat voor gezichtscrème gebruiken jullie op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *