Salthouse | Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo

De zoektocht naar de perfecte shampoo voor mijn psoriasis is nog lang niet voorbij. Ik heb heel wat geprobeerd en vaak ging het dan even goed. Maar na een paar maanden merkte ik dat het effect minder werd en de jeuk, schilfers en rode plekken weer langzaam terug kwamen. Nu stuitte ik een tijdje terug bij de DM in Duitsland op de Salthouse Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo. Normaal ben ik niet zo van de term ‘Anti-Roos’, maar niet geschoten is altijd mis! Ik heb nu de shampoo een paar maanden gebruikt en schreef deze uitgebreide review voor jullie.

Reviews over haarverzorging:
Andrélon | Special Amandel Shine lijn voor dof haar
Erica |Dode Zeezout Anti-Roos Shampoo
Action | Ultra Silver Hair Mask
Urtekram | Green Matcha Shampoo & Conditioner + WINACTIE!

Ik kocht de Salthouse Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo bij de DM in Duitsland een paar maanden geleden. Eigenlijk liep ik er toevallig langs en dacht, dode zee, zeezout, dat zou nog eens een optie zijn! Iedereen wilt toch mooi gezond haar zonder die stomme schilfers en die verschrikkelijke jeuk van de Psoriasis ( in mijn geval dan ).

Deze Dode Zee Shampoo combineert de natuurlijke actieve formule met echte modder van de dode zee en hydraterende Aloë Vera. 100% pure mineralen uit de Dode Zee helpen bij irritatie van de hoofdhuid. Dit zou dus ook geschikt kunnen zijn voor psoriasis. De werkzame anti-roos stof Pirocton Olamine vermindert roos en voorkomt dat het zich weer ontwikkelt. Ook is dit product veganistisch. Wooo!

Om echt een goede test te doen heb ik in de eerste instantie de shampoo gewoon gebruikt achter elkaar. Geen andere producten, alleen de shampoo. Daarna heb ik het om en om gedaan. Eerst een keer een ‘gewone’ shampoo en daarna die van Salthouse. Om even goed te kunnen kijken of er verschil maakte.

Dat maakte dus wel degelijk verschil! Als ik de shampoo elke keer gebruikte was nagenoeg de jeuk weg. Ik was verbaasd! Mijn hoofdhuid was een stuk rustiger en ik denk na 2 weken ongeveer dat ik dat echt opmerkte. Ook de schilfers waren minder.

Daarna probeerde ik het om en om. Dit ging in het begin goed, maar naar mate de weken vorderen merkte ik dat de jeuk steeds ietsje meer werd en ook de schilfers en rode plekken werden meer. Dat was wel jammer.

Nu gebruik ik het product als volgt. De eerste twee keer van het haren wassen gebruik ik de Salthouse Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo en daarna tussendoor een keer een ‘gewone’ shampoo. Wel gebruik ik bij elke keer wassen een conditioner in de punten van mijn haar voor wat extra verzorging.

Conclusie: Ik gebruik op dit moment nog steeds de shampoo en merk echt verschil! Ik wissel wel af met andere shampoos, maar als ik deze shampoo gewoon elke keer gebruik is mijn psoriasis veel minder en heb ik minder jeuk. Je haar wordt er niet stug en droog van en het schuimt goed.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Het is bijna op, dus snel weer inslaan!

Beveel ik deze producten aan?
Ja! Het is top.


De producten van Salthouse zijn verkrijgbaar bij DM Drogist online en in de winkel ( Duitsland )

Salthouse Dode Zee Shampoo Therapy Anti-Roos 250ML  € 4,09 euro   

Wat is jouw favorieten shampoo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *