Shoppen | NAMED Fashion

Vorige week was ik aanwezig bij een hele gezellige bloggersevent van NAMED Fashion. Dit event was toevallig in Zutphen ( waar ik vaak ben ) en ik dacht waarom zou ik er niet even heen gaan. NAMED Fashion is een online kledingwinkel waar je hele toffe kleding kan kopen, voor een normale prijs.

Ze zijn net begonnen, en dit event was eigenlijk een kleine sneak peek naar de collectie! Het was echt een primeur en dat vind ik altijd leuk! Zo kun je je goed focussen op de kleding die wordt aangeboden. Voor jullie ook gelijk een kijkje in deze webwinkel! Aan het einde van dit artikel laat ik mijn eigen favorieten zien.

 

 

 

De website is simpel en makkelijk te gebruiken. De kleding is van casual tot chique en het is voor jonge meiden tot hippe 40ers. Ieder wat wils, en dat vind ik zeker een pluspunt!

Ze verkopen trouwens niet alleen kleding, maar je kunt ook persoonlijk advies krijgen als je dat fijn zou vinden. Super handig als je echt niet meer weet wat bij jou past, bijvoorbeeld als je veel bent afgevallen zijn tips heel fijn.

 

 

 

Dus, het bloggersevent. Zien jullie die trui daar? Één van mijn favorieten, want ook de achterkant is leuk! Jullie zien hem straks bij mijn favorieten terug komen aan het einde van dit artikel.

NAMED Fashion verkoopt niet alleen kleding, maar ook accessoires. Om je look wat op te fleuren. Denk aan opvallende kettingen, stud oorbellen en een leuke portemonnee die precies past bij die ene blouse wat in je kast hangt.

 

 

De kleren werden tijdens het bloggersevent netjes gepresenteerd op rekjes. Overzichtelijk op kleur en stijl. Ik merkte gelijk toen ik de kleding voelde en van dichtbij bekeek, dat de kwaliteit op hoog niveau is. Top! Deze trui die je hierboven op de foto ziet is bijvoorbeeld veel dikker dan je denkt en is echt geen Primark kwaliteit 😉

 

 

Wat ik al vertelde heeft deze webwinkel ook sieraden. Ze hebben voor elke stijl wel iets wat match met je kleding, en dat maakt het aanbod breed. Ik vind de armbanden erg leuk!

 

 

 

Nu mijn favorieten op dit moment en ik begin met een klein sieraad. Deze stud oorbellen in het goud zijn echt zo mooi! Ze zijn zo subtiel en niet te groot. Wat ik zo leuk vind en zulke oorbellen is dat je ze met een nette outfit kan dragen, maar ook met een stoere look.

 

 

 

Dan hebben we deze sweater, die ik ook heb gezien tijdens het event. Hij viel mij gelijk op in het rek en dat komt omdat de onderkant van de ‘blouse’ niet kaarsrecht loopt maar met een ronding. Dit vind ik 10x beter staan, bij mij althans, en vond hem daarom goed passen bij mijn lijstje van favorieten. Ook zit er geen kraag aan, en dat maakt het weer een beetje uniek.

 

 

 

And last but not least, deze stoere sweater met ‘Hello’ op de voorkant en ‘Goodbye’ op de achterkant. Hoe grappig is dit verzonnen! Ook zit er op de zijkant een rood hartje verwerkt. Het materiaal van deze trui is wat dikker en dat is wel fijn voor de winter. Lekker warm!

 

Dit waren mijn favorieten op dit moment van de webwinkel NAMED Fashion. Ik ben heel benieuwd wat jullie leuk vinden van deze shop. Laat het achter in de comments <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *