Sims 4 komt eraan, Soo Soo!

We beginnen met een video!

Wie kent dit nou niet, het leuke spelletje Sims! Het bestaat al vanaf 2000. ja dat lees je goed, deze videogame word al 14 jaar gespeeld wereldwijd!

Sims is een levenssimulatie -en strategiespel. Je kunt een eigen familie creëren en hun leven als het ware bepalen. Ook kun je met één persoon beginnen en die een geweldige carrière laat opbouwen. Huisje, boompje, beestje! De kinderen moeten naar school en hun huiswerk maken, terwijl de pubers computeren en gamen. Het kan allemaal, en jij bepaald het! Het is zoooo tof en het spel word steeds mooier en indrukwekkender.

Ik ben dol op Sims en speel het al vanaf het begin. Op dit moment speel ik Sims3, en het verschil mag er zijn als je kijkt naar het eerste deel in 2000. Nu komt er dus weer een nieuwe versie, de Sims 4 ( natuurlijk de 4de editie ). Ik ben zo benieuwd en zit er toch aan te denken om hem te kopen als hij in de winkel ligt.

Even nostalgie, de eerste Sims!

 

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe de Sims 4 er een beetje uit komt te zien. Om jullie wat meer te laten zien van wat je kan verwachten, heb ik voor jullie een leuke gameplay gevonden. Wat is het toch tof als je steeds meer kan in dit geweldige spel!

 

Sims 4 verschijnt op 4 september in Nederland en België. Leg je laatste vakantiegeld maar vast apart, want het zijn geen goedkope spelletjes.

JUTMtCs

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: