Superlooks | Blush Powder 104

De zomer is al een tijdje aan de gang, en ook de zon laat steeds meer van zich zien. Nu gebruik ik tijdens dit seizoen niet veel make-up omdat ik mijn huid wat meer wil laten ademen en ook van die kleine zonnestraaltjes kan genieten.

Om toch een beetje kleur aan te brengen gebruik ik in de zomer graag blush. Dit geeft toch net iets extra’s, zelfs als je bijna niets doet met make-up. Deze keer review ik de Blush Powder 104 van Superlooks. Een prachtige kleur die goed te gebruiken is voor deze zomer. Kijken jullie mee hoe deze kleur bevalt?

superlooks blush 1

De blush zit in een heel schattig klein doorzichtig doosje, en niet rond maar vierkant.
Het ziet er wat moderner uit, maar in dit geval vind ik dat wel wat hebben. Deze blush werd ook gebruikt tijdens de Superlooks Workshop die ik een tijdje geleden volgde, en daarom wilde ik hem graag voor jullie reviewen 🙂
superlooks blush 6

Ik koos voor deze koraal kleurige roze tint 104. Jammer genoeg hebben deze blushes geen aparte en creatieve namen, maar dat moeten we maar voor lief nemen. Eigenlijk val ik altijd voor zo’n kleur als deze omdat dit vaak goed staat bij mijn lichte huidskleur. Nu nog kijken of het pigment en uiteraard de kleur goed pakken.

superlooks blush 4

Hier een swatch van de Blush Powder 104. Hij is niet korrelig, dat viel mij gelijk al op.
Ook heeft het een kleine glinstering, maar niet teveel. Ik ben heel benieuwd hoe deze kleur
mij gaat staan op de huid.

superlooks blush 8Yesssss! De perfecte kleur voor de zomer! Wauw wat geeft hij een mooi effect zeg, ik ben verliefd op deze zachte roze kleur. Hij past trouwens ook goed bij mijn blauwe ogen, win win!
superlooks blush 10

En dan nu met de hele look van de dag. Ik ben tevreden, zeer tevreden! Deze blush gaat denk ik sneller op dan normaal, want het is echt de perfecte kleur voor mij. Superlooks, goed gedaan!

Conclusie: Een prachtige koraal roze kleur die genoeg pigment heeft en niet korrelig is. Ook neemt hij de kleur goed op, op de huid en zorgt hij voor een verzorgde uitdrukking.

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

Helaas zijn de producten niet meer verkrijgbaar en ook zijn er geen workshops meer!
Dit product is verkrijgbaar bij Superlooks online shop en in de winkel.
Superlooks Blush Powder 104                       € 13,95 euro

Wat is jou favorieten blush op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *