Superlooks | HD Primer

Een paar maanden geleden ging ik samen met mijn moeder naar de workshop van Superlooks in Rotterdam. Lees hier het artikel over deze workshop. Hier maakte ik kennis met dit merk en kreeg ik ook wat producten mee naar huis om een review te schrijven. Vandaag als eerste in de spotlights de HD Primer om de rode plekken in het gezicht te camoufleren.
Waar ik dus heeeel erg benieuwd naar ben!

superlooks primer 5

Deze HD primer in de kleur groen is dus ideaal voor mensen met veel roodheden in het gezicht. Je zou zeggen dat dit HET product moet zijn om alles weg te werken.

Ik heb zelf wel eens een groene primer geprobeerd, maar toen zag je echt een groene waas over mijn gezicht. Niet echt mooi om te zien dus. Hopelijk is dit niet zo met deze primer van Superlooks.

superlooks primer 3

Niet schrikken, haha! Hier heb ik op de rechterkant van mijn gezicht de primer aangebracht
en het resultaat mag er zijn 😀 Ik ben super tevreden, nu al. Moet je het verschil zien jeetje! Je ziet duidelijk dat de meeste rode plekken in mijn gezicht gewoon verdwenen zijn, echt een geweldig product zeg. Ook zie ik geen groene waas, en dat is een groot pluspunt.

superlooks primer 2

Nu full-face, tada! Oh, ik ben zo blij met dit product. De rode plekken zijn gewoon weg, helemaal verdwenen. Wel op een natuurlijke manier, geen groene plekken of rare kleuren
die verschijnen op het gezicht. Gewoon goed gedekt 🙂

superlooks primer 4

Conclusie: EEN GEWELDIG PRODUCT! *Kuch*, sorry voor de capslock. Nee, maar serieus. Dit product is echt een must voor mensen met een rode gloed over het gezicht. Ik ben enorm blij dat ik dit heb aangeschaft en voel mij goed in mijn lijf als ik het op heb. Nu hoef ik ook niet altijd mijn hele gezicht te plamuren om van die rode plekken af te komen. Geniaal!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als ik zie dat ik nog maar een klein beetje heb, storm ik gelijk naar de winkel! 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker! 

De producten van Superlooks zijn niet meer verkrijgbaar. Ook zijn er geen workshops meer!
Dit product is verkrijgbaar in de webshop van Superlooks en op Onlinemakeup.nl
HD Primer Green                 € 17,95 euro
Welk beauty product kan jij niet meer zonder mee?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: