Superlooks | Contour Palette Medium

Jullie hebben al kunnen lezen wat ik vond van de groene HD primer en de Blush Powder van Superlooks, maar nu is het tijd voor een stapje verder. Ik probeerde namelijk het Contour Palette uit op mijn eigen manier, namelijk meer als concealer! Benieuwd hoe ik dit deed en wat ik van het product vond? Lees snel verder.

superlooks concealer 6

Dus, het merk Superlooks. Het heeft een moderne look als het gaat om de verpakkingen, het heeft wat weg van MAC. De prijs is daarentegen een stuk lager. Er zit een winkel in Amsterdam en Rotterdam, maar je kunt ook heel gemakkelijk via hun website bestellen.

Dan nu het Contour Palette in de kleur Medium wat ik ga gebruiken als een concealer. Waarom dan? Nou dat ga je straks zien, want een paar kleuren zijn daar perfect voor!

superlooks concealer 5

Dit zijn de vijf kleuren van het contour palette. Het zijn helemaal geen hele donkere kleuren en daarom bedacht ik om het als concealer te gebruiken. De helemaal linkse en derde kleur zijn namelijk echt precies goed voor mijn huid!

superlooks concealer 8

Hier nogmaals de kleuren als swatches. Zien jullie wat ik bedoel? Ik kan uiteraard de rechte donkere kleuren gebruiken om verder te contouren, maar in mijn geval is de concealer het product wat helpt om mijn rode huid wat egaler en in één toon te krijgen 🙂

superlooks concealer 1

Hallo, ik ben een indiaan haha! Even een raar gezicht, maar ik wil jullie laten zien waar ik de concealer aanbreng. Dit is wat ik dagelijks gebruik om mijn huid in mooi balans te krijgen, nadat ik uiteraard de HD Primer heb aangebracht. Wat super goed werkt tegen roodheid.

De substantie is heel fijn om te gebruiken. Door de warmte van je vingers tijdens het weg blenden krijg je een mooie egale kleur en krijg je niet één veeg van lichtere kleur op de huid. Precies wat ik zocht! Ook zijn de kleuren goed te mengen met het kwastje wat erbij zit!

superlooks concealer 4

En dit is de uiteindelijke make-up look! Ik vind het Contour Palette erg fijn werken, en gebruik hem dagelijks. Soms gebruik ik de donkere kleuren om bijvoorbeeld echt een contour aan te brengen, maar dit is alleen met feestjes en bijzondere dagen.

superlooks concealer 3Conclusie: Ik ben heel tevreden over het Contour Palette van Superlooks. De kleuren zijn gemakkelijk te mengen, brengen goed aan door de zachte substantie en maakt je look echt af!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, want het is een fijn contour palette om mee te werken. 

Helaas zijn de producten van Superlooks niet meer te koop!
Dit product is verkrijgbaar bij Superlooks online shop en in de winkel.
Concealer Palette Medium                        € 19,95 euro

Welke product gebruiken jullie als concealer en/of contouring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *