The Body Shop | Coconut Body Scrub

Zoals iedereen weet moet je je lichaam goed verzorgen in de winter zodat het niet uitdroogt. De huid goed hydrateren en insmeren met een voedende creme is echt noodzakelijk. Wat veel mensen misschien over het hoofd zien is dat je je huid ook moet scrubben. Zo haal je de dode huidcellen weg en dat is wel zo fijn!

Daarom probeerde ik de Coconut Body Scrub van The Body Shop uit, om te kijken of deze goed past bij mijn huid. Niet te grof en niet te zacht, dat is een beetje wat ik zoek. Benieuwd naar mijn mening?

Meer reviews van The Body Shop:
Wild Argan Oil Shower Gel
Camomile Make-up Remover

 

 

body 3

Zoals ik wel ben gewend bij The Body Shop zitten de scrubs, net zoals de lotions, in een grote ronde pot. Zo kan je gemakkelijk een hoeveelheid eruit halen wat je denkt nodig te hebben,
en je huid goed scrubben.

 

 

 

 

body 2

Zo, bij het openen komt er een flink geur van kokos vrij. Heerlijk! Ik ben echt gek op kokos, niet alleen om het in een gerecht te verwerken maar ook in verzorgingsproducten. Het ruikt gewoon lekker en doet mij altijd denken aan vakantie haha! Zon, zee en strand gevoel dus.

 

 

 

body 1

Nu even uitproberen op mijn arm, die na al dat swatchen van oogschaduw wel toe is aan een scrub, hihi! Hij is vrij grof, dat moet ik wel bekennen. Alsnog vind ik hem wel fijn, want na een tijdje word hij minder en voelt het veel zachter aan. Dat vind ik wel een dikke pluspunt hoor! Ook heb je maar weinig nodig, dit was al te veel voor mijn arm.

 

 

 

 

body 4

Ja, ik ben zeer tevreden over de Coconut Body Scrub. Hij ruikt lekker en scrubt fijn. Wat wil je nog meer! Ook droogt hij je huid niet uit na het scrubben en dat moet je al helemaal niet hebben in de winter.

Hou je van kokos, dan zal je deze niet snel laten liggen als je bij The Body Shop bent 🙂

 

Dit product is verkrijgbaar bij The Body Shop in de winkel en online.
Coconut Body Shop                         € 15,00 euro

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: