The Body Shop | Early-Harvest Raspberry Body Butter

Soms kom je binnen in winkels waar je het liefst alles gewoon in je winkelmandje wilt stoppen en naar de kassa wilt lopen. Kon dat maar haha! Ik heb dat eigenlijk altijd met The Body Shop. Dit is zo’n fijne winkel, met prachtige producten. Helemaal de body butter! Van make-up tot huidverzorging, ze hebben alles wat je hartje doet overslaan.

Ik kocht een tijdje geleden de Early-Harvest Raspberry Body Butter, waar ik gelijk verliefd op werd toen ik de deksel van het potje afdraaide. Lees in dit artikel op wat voor geur ik eigenlijk verliefd werd en of hij fijn is met insmeren!

Andere reviews van The Body Shop:
Satsuma Body Butter
Coconut Body Scrub
Wild Argan Oil Shower Gel
Camomile make-up Remover

Sowieso ben ik echt gek op de body butters van The Body Shop. Ze verzorgen serieus ALTIJD goed mijn huid en voelt zijdezacht. Nu hoop ik uiteraard dat deze Raspberry Body Butter ook goed zijn werk doet 🙂

Nu de Special Edition Early-Harvest Raspberry Body Butter. Een zoete, fruitige geur van framboos slaat je gelijk omver en hier werd ik dus gelijk verliefd op. Heerlijk!

Deze body butter bevat frambozenpitolie van, uiteraard van frambozen, die zo vroeg mogelijk zijn geoogst. Daarom de naam Early-Harvest. Dit product bevat ook Community Trade- Sheaboter en Cacaoboter. Een mix om je huid super zacht te maken.

Wat ik zo fijn vind aan The Body Shop body butter is dat het zo lekker aanbrengt. Het plakt niet op de huid en het trekt gelijk goed in. Ook deze body butter liet mij de kracht van het product zien. Heerlijk zacht op de huid en je merkt echt dat je huid, in mijn geval droge huid, goed wordt verzorgd. Weg met die droge plekken!

Oh, die geur is zo lekker zoet! Niet overdreven zoet trouwens, maar ‘fruit-zoet’. Zoals je kunt zien op de foto hierboven is het dus echt een boterachtig product. Ben je meer van de lotions, die zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij The Body Shop!

Conclusie: Een heel fijn product waarbij de droge huid goed wordt verzorgd. De The Body Shop body butter trekt goed in en plakt niet.  Je huid voelt na het gebruik echt zachter aan en je ruikt heerlijk naar framboosjes <3

Ga ik product nogmaals kopen?
Als ik hem weer in de sale kan scoren, doe ik dat zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

Producten van The Body Shop zijn online en in de winkel verkrijgbaar.

Early-Harvest Raspberry Body Butter           200ml      €16,00 euro

Welke body butter of lotion gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *