The Body Shop | Satsuma Body Butter

Vorige keer reviewde ik de Coconut Body Scrub van The Body Shop, nu is het de beurt om de huid erna te zorgen. Ik probeer daarom de Satsuma Body Butter uit om mijn huid goed te verzorgen na een flinke scrub beurt. Waarom geen body lotion? Omdat een body butter toch niet iets zachter en vetter is. Ik ben er gewoon fan van. Zal ik ook fan worden van deze Satsuma Body Butter van The Body shop? Lees snel verder!

 

 

 

body shop 8

Deze Body Butter doet mij gelijk denken aan een smoothie, haha ik weet niet waarom ik ben een beetje gek. Nee, er zit wel logica in. Ik ben gek op smoothies en fruit, misschien is dat het wel.

Satsuma ( een citrusvrucht ) is een frisse fruitsoort die op de deksel is afgebeeld. Wat we altijd al gewend zijn van The Body Shop en mij altijd herinnert aan hun goed bedachten vormgeving van de verpakkingen.

 

 

 

body shop 4

Nu de grote test, hup smeren die hap! Ik smeerde mijzelf in met deze body butter en ik moet zeggen, dat ging vrij soepel. Hij smeert heel fijn en is makkelijk te verdelen over het lichaam. Ook komt de frisse geur van citrus gelijk op je af bij het openen van de pot. Heerlijk!

 

 
body shop 6

Dat kleine beetje wat ik net op mijn vinger had, is dit lichtjes uitgesmeerd op mijn hand. Wow, je hebt weinig nodig! Yes, dat is voor mij gelijk een dikke pluspunt. Ik hou er niet van om heel veel product te gebruiken in één keer, perfect dus!

 

 

 

body shop 9

Conclusie, een heerlijke verfrissende body butter voor elk huidtypen! Hij smeert fijn en ruikt lekker. Het is wel een heftige citrusgeur, dat wel, maar dat is meestal met de geuren van The Body Shop. Die zijn vaak goed te ruiken van een afstand. Ik vind het persoonlijk lekker, je hebt geen parfum meer nodig!

 

Dit product is verkrijgbaar bij The Body Shop in de winkel en online.
Satsuma Body Butter                       € 16,00 euro

 

 

Welke body butter of lotion gebruiken jullie?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: