The Body Shop | Wild Argan Oil Shower Gel

Via ING kon ik mijn rentepunten inleveren voor een wel hele leuke cadeaubon, namelijk voor The Body Shop! Nou, dat kon ik niet laten gaan en leverde mijn puntjes in om lekker te kunnen shoppen bij deze toffe winkel.

Zo shopte ik een shower gel waar ik al heel lang nieuwsgierig over ben. De Wild Argan Oil Shower Gel stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, en nu kocht ik hem zelf en wel met een cadeaubon. Beter kun je het niet krijgen toch 🙂

 

 

shower 4

Mijn kat Noa vond het allemaal wel erg interessant hoe ik dit product op de foto zetten, en daarom staat ze nu ook een beetje in de spotlights. De Wild Argan Oil Shower Gel zag er zo chique uit dat ik wel een beetje moest uitsloven om hem nog mooier op de foto te kunnen krijgen.

 
shower 3

Nu even terug naar het product zelf, die afleiding komt allemaal door die gekke Noa haha! Deze shower gel staat bekend om zijn zachte substantie en heerlijke geur van arganolie. Het ruikt een beetje naar honing, en dat vind ik lekker 🙂

 

 

shower 2

Ik heb het nu al een tijdje in de douche staan en gebruik het regelmatig. Dat zegt al wel genoeg vind je niet? Het ruikt gewoon lekker en het sopt goed, wat wil je nog meer!
Ook een leuk cadeau om te geven voor de kerst trouwens, ze verkopen het ook in een schattig pakketje met nog meer producten van de Argan Oil lijn.

TIP: Op de website van The Body Shop zijn nu vele aanbieding te zien. 

 

Welk product van The Body Shop vind jij lekker?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: