The Ordinary | Caffeine Solution 5% + EGCG

Iedereen die bezig is met skincare heeft het merk wel voorbij zien komen of ze hebben het al staan in hun badkamer! Ik heb het natuurlijk over The Ordinary, een simpel, budgetproof merk die echt wonderen kan verrichten. Dit keer een product voor onder de ogen, de Caffeine Solution 5% + EGCG. Werkt dit echt voor zo’n klein bedrag? Is het voor iedereen geschikt? Je leest het in dit artikel.

Reviews van The Ordinary:
The Ordinary | Niacinamide 10% + Zinc 1%
The Ordinary | Salicylic Acid 2% Masque

Even nog kort over The Ordinary zelf. Dit is een skincare brand en valt onder het merk Deciem. Ze richten zich op eerlijkheid en integriteit. ‘What you see is what you get‘. Niks meer en niks minder. Het richt zich ook op een probleemhuid en zorgt ervoor dat er geen geld is gespendeerd in de verpakking en ingrediënten die de huid niks opleveren. Denk aan een lekkere geur of een fijnere substantie. Dit hebben ze buitenwegen gelaten en daardoor zijn de prijzen zo laag! Eenvoud is ‘The key‘.

We gaan het hebben over de Caffeine Solution van The Ordinary. Een product speciaal ontwikkeld voor onder de ogen met een prachtig en snel resultaat! Het vermindert namelijk verkleuring rond de ogen en wallen door de goed oplosbare cafeïne en groene thee catechine. Dit zijn die gekke letters EGCG! Het zou heel snel resultaat geven, maar dit is dan ook tijdelijk. Je moet het niet zien als een oogcrème maar een booster. Bij gebruik zie je direct verschil alleen de volgende dag is het wel uitgewerkt.

Bestrijdt effectief:
• Wallen
• Donkere kringen
• Zwellingen

Het gebruik:
• Voor gezichtsoliën en crèmes.
• ’s ochtends aanbrengen.
• Breng een kleine hoeveelheid ( druppeltje voor beiden kanten ) op de contouren van de ogen en onder de ogen.
• Breng het deppend aan.
• Laat het intrekken.

De eerste keer kan het wat prikken. Dit komt omdat de huid wat droog is en moet wennen aan de substantie. Als je het heftig vind kun je het opbouwen door eerst om de dag te gebruiken en langzaam naar elke dag te gaan. Doe er altijd wel een oogcrème overheen. Dit geeft die extra verzorging, want onthoud het is een bijproduct.

INGREDIËNTEN
Aqua (Water), Caffeine, Maltodextrin, Glycerin, Propanediol, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Hyaluronic Acid, Oxidized Glutathione, Melanin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Urea, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan gum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Propyl Gallate, Dimethyl Isosorbide, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Conclusie: Meerdere mensen hebben het in mijn omgeving gebruikt en ze zijn allemaal tevreden. Zelfs mijn vriend gebruikt het erg graag omdat hij vaak een vermoeide uitstraling heeft door de verkleuring onder zijn ogen. Het is ook zo’n prettig product doordat je gelijk resultaat ziet! Je hebt echt maar één druppel nodig voor beiden ogen en daardoor kun je er heel lang mee doen. Door het pipetje blijft het schoon en dat is veel hygiënischer.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker, ik heb hem altijd in huis!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, hij is voor iedereen geschikt. Jong, oud en man of vrouw.


De producten van The Ordinary zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in de winkel en online. 

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ML  € 7,50 euro   

Kennen jullie The Ordinary al? Wat gebruik jij?

Heb je vragen over dit merk, stuur mij gerust een berichtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.